evrovizija, švica
Svet24.si

Evrovizijska zmaga v roke Švicarja Nema!

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški: Ste v Bruni tudi vi videli skriti faktor X?

6. 1. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
Bruna matić3

Bruna matić foto: RTL

Čeprav je prehitro zapustila oddajo, je s svojo osebnostjo pustila velik pečat. Jo boste pogrešali v šovu Sanjski moški? Pol leta kasneje jo boste nekoliko težje prepoznali ...

Hrvaški resničnostni šov Sanjski moški je zapustila Bruna Matić, kar je presenetilo številne gledalce. Bruna je namreč s svojo osebnostjo naredila močan vtis, z zanimivim karakterjem pa tako lepo popestrila oddajo, da jo bodo mnogi pogrešali. O slednjem so se hrvaški gledalci vneto razpisali po oddaji, mnogi bi si jo namreč želeli tudi v bodoče spremljati na TV ekranih.

Bruna Matić foto: Instagram

»Če te bo kakšna televizija želela najeti za kakršenkoli projekt, to takoj sprejmi ... Nekaj je v tvojem karakterju in obrazu, v tvoji osebnosti, imaš nekaj, kar je zelo televizijsko in zanimivo za gledanje je pojasnila ena izmed gledalk šova, medtem ko so ostali komentatorji predlagali, da bi bilo dekle smotrno vključiti v kakšno zabavno pogovorno oddajo kot voditeljico, saj njena komunikacija ne odraža zgolj potrebnih osnov, ampak ima tisti faktor X, ki začini televizijske formate oddaj.

Kot kaže takšnega mnenja niso ustvarjalci TV projektov, od snemanja finalne oddaje je namreč minilo že več kot pol leta, Bruna pa se za tem ni več pojavila na televiziji.

prejšnji članek
Pozor! Sebastianu Cavazzi ukradli identiteto
Kultura
Pozor! Sebastianu Cavazzi ukradli identiteto
naslednji članek
Uganete, koliko let šteje mož Savine Atai?
Svet slavnih
Uganete, koliko let šteje mož Savine Atai?
#obraziavenija
obraziavenija