stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjska Stankica novih estetskih popravkov ne skriva

18. 7. 2023; 07.00
Avtor: K.M.
Stankica Stojanović 1

Stankica Stojanović je danes videti nekoliko drugače. foto: RTL

Po povečavi prsi se je odločila še za preoblikovanje svojega obraza.

Stankica Stojanović, ki je osvojila srce Tonija Šćulaca v resničnostnem šovu Gospodin Savršeni, se je odločila za nov lepotni popravek svojega videza. Maja je že potrdila, da se je odločila za estetsko korekcijo prsi v estetski kliniki v Kopru. Več o tem si lahko preberete TUKAJ. Tokrat pa je razkrila, da je podlegla nekaj postopkom, ki so poskrbeli za preoblikovanje njenega obraza. "Prva fotografija je nastala nekaj dni po oblikovanju mojega obraza," je namreč zapisala. 

In kaj si je privoščila? "Ustnice smo napolnili z malo, malo dozo polnila, ki bo držal nekaj mesecev. Delali pa bomo korak za korakom, da ne polnilo spet migriralo, kot je nazadnje. Uporabili smo tudi dve vrsti polnil po obrazu, mehkejše in trše, odvisno o katerem delu obraza govorimo. Zdravniki so opravili vrhunsko delo in zapolnili točno tiste točke na obrazu, ki so razkrivale pomanjkljivosti dehidracije, izgubljen sijaj, vdolbine na nekaterih delih in na koncu tudi gube, zaradi katerih je koža videti bolj utrujena. 

Je parček še skupaj?

Se pa zadnje tedne hrvaški mediji in komentatorji na družbenih omrežjih sprašujejo, ali sta Stankica in Toni še skupaj. Parček, ki se je spoznal med snemanjem omenjenega šova, se je kasneje za nekaj časa razšel, a sta romanco kar hitro obudila lansko poletje. Zadnje mesece pa ju dejansko niso ujeli skupaj, predvsem pa na družbena omrežja nista objavila skupne fotografije. Stankica veliko časa preživi v domači Bosni in Hercegovini, pa tudi na Hrvaškem, Toni pa je veliko časa službeno odsoten. Vseeno pa svojega odnosa še nihče ni javno komentiral. 

prejšnji članek
Mario Galunič si baterije polni v Afriki
Svet slavnih
Mario Galunič si baterije polni v Afriki
naslednji članek
10 žensk razkriva: Kaj je za ženske dober seks?
Svet slavnih
10 žensk razkriva: Kaj je za ženske dober seks?