franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kako je Ana Klašnja odkrila svoj talent?

2. 7. 2023; 12.00
Avtor: E. J. / revija Lady
ana klašnja

Ana Klašnja foto: POP TV

Balerina Ana Klašnja se je najprej preizkusila v gimnastiki in igranju klavirja, preden je odkrila, da si želi biti balerina.

Znana balerina Ana Klašnja te dni znova izbira talente za televizijski šov, saj sedi v žiriji priljubljenega šova Slovenija ima talent. To delo jo neizmerno veseli in komaj čaka, da vidi, kakšni talenti se bodo prijavili letos. Se pa rada spomni svojih začetkov, ko še ni bila prepričana, kakšen je njen talent. Bila je otrok s preveč energije in še vedno je ima na pretek, se smeji danes ena najbolj prepoznavnih slovenskih balerin.

»Zato so se starši odločili, da me bodo vpisali v kakšno športno aktivnost, in najprej sem hodila na gimnastiko. Kmalu sem si želela več, pravzaprav sem si želela hoditi na balet. Še danes se dobro spomnim, ko me je mama vprašala, ali bi raje igrala kakšen inštrument ali bi hodila na balet.«

Ana se ni mogla odločiti, potem pa je na steni glasbene šole, ki jo je obiskovala, opazila fotografijo znamenite slike balerine slikarja Edgarja Degasa. »Potem sem gledala to sliko, ki je bila v glasbeni šoli, in se takrat odločila, da bi raje kot igrala klavir plesala balet. Želim biti princeska, imeti lepe obleke – kar je želja vsake male punčke,« nam je povedala v smehu. Ana je do 7. leta trenirala gimnastiko, od 8. leta pa balet, treninge pa je imela vsak dan. »Balet je eden najlepših in tudi najtežjih poklicev na svetu,« je prepričana.

Ana Klašnja

Ana Klašnja foto: Darja Štravs Tisu

prejšnji članek
Suši palačinke s sadno in čokoladno omako
Kulinarika
Suši palačinke s sadno in čokoladno omako
naslednji članek
Matej Zemljič in Uroš Smolej prvič skupaj pred kamero
Moda&Lepota
Matej Zemljič in Uroš Smolej prvič skupaj pred kamero
#nasazenazenska
nasazenazenska