Šolta
Svet24.si

Foto: Na priljubljenem hrvaškem otoku z dodatnimi kamerami nad obiskovalce

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Prišla zakopati bojno sekiro in osvojila zlati gumb

25. 10. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
ajda-stina-turek

Ajda po odlično izvedenem nastopu. foto: POP TV

Ajda Stina Turek je prišla med drugim na Telente zakopati bojno sekiro, čeprav javnost ni vedela, kaj se ji je pred leti v resnici zgodilo …

Ajdina prva izkušnja s šovom Slovenija ima talent javnosti pred leti ni bila povsem razrita. Znano je, da je kot najstnica stopila pred žirijo, zapela zahtevno pesem izvajalke Whitney Huston in bila zavrnjena, češ da besedilo ne ustreza njenim letom. A zgodba je pravzaprav nekoliko drugačna, saj ni bila ona tista, ki je prišla na idejo, da stopi na oder Talentov.

Ajda Stina Turek znova na odru šova Slovenija ima talent. foto: POP TV

»Tja sem prišla kar najstniško samozavestna, saj so me v oddajo povabili in to mi je dalo neko lažno upanje. Pela sem pesem I Will Always Love You od Whitney Huston. Mislim, da sem jo za svoja leta precej dobro odpela, a je žirija povedala, da sem za to pesem in njeno besedilo premlada, saj še nisem doživela prave ljubezni. To se je meni zdel smešen razlog, a pač nisem imela kaj ... Seveda to ni bila izkušnja, ki sem si je želela takrat, a v življenju je tako,« je v klepetu za 24ur.com obudila spomine danes šolana pevka, ki je kljub vsemu hvaležna za neprijetno izkušnjo, saj jo je ravno to vzpodbudilo, da se dokaže sebi in drugim. Ajda se je tako vpisala na Konzervatorij za glasbo in balet Ljubljana in se začela učiti jazz petja.

Ajda navdušila žirijo in publiko. foto: POP TV

Kljub letom nadaljnjega izobraževanja misel na začetek zgodbe ni povsem zbledel. Potem ko se je lanskega avgusta po magisteriju v Valencii vrnila v Slovenijo, je sklenila narediti korake, ki ji bodo morda v pomoč pri ustvarjanju pevske kariere na domačih tleh. »Zdela se mi je dobra ideja, da se nekje medijsko izpostavim, ker sem bila kar nekaj časa v tujini, pa tudi dobro se mi je zdelo, da se mi bo dogajalo spet nekaj vznemirjujočega, pa mogoče tudi malo zato, da zakopljem bojno sekiro s tisto prvo izkušnjo,« je smeje se sklenila Ajda, ki je več kot navdušila s svojim nastopom, Marjetka Vovk pa ji je za izjemno izvedbo celo namenila zlati gumb.

Osuplo Ajdo so zasuli zlati lističi. foto: POP TV

prejšnji članek
Osupljivo ozadje: Kako je Ali postal glavni junak filma Šepet metulja
Svet slavnih
Osupljivo ozadje: Kako je Ali postal glavni junak filma Šepet metulja
naslednji članek
Kmetija: Maja na sanacijo poškodbe še čaka
Resničnostni šovi
Kmetija: Maja na sanacijo poškodbe še čaka