boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Slovenija ima talent: Tako se je na uspeh odzval Juretov oče

15. 11. 2023; 08.00
Avtor: Vesna Meško
kotnik

Jure Kotnik foto: POP TV

Jure Kotnik je s svojim markantnim glasom in čutno interpretacijo navdušil Slovenijo. Globoko ganjen je tudi njegov oče. Kakšen je bil odziv?

Jure Kotnik ima odličen glas in težko zgodbo. Medtem ko trženje talenta z žalostno izpovedjo mnogim gledalcem ni povšeči, pa se zdi, da so Jureta vendarle sprejeli drugače. Kot bi bilo vsem jasno, da se po njegovih žilah pretakajo zgodbe, zaradi katerih se kot pevec izraža tako pristno in globoko, da niso potrebni prav nobeni okraski.  

Jure je tekom predstavitve spregovoril o svojem očetu, s katerim v času prestopništva ni bil v dobrih odnosih. Z uspešnim nastopom na Talentih je tako sebi, kot svetu, predvsem pa očetu dokazal, da je na drobi poti in da se v njem skriva veliko več, kot je nekoč verjel sam.  

Jure Kotnik foto: POP TV

Ste tudi vi čakali, če boste med publiko uzrli Juretovega očeta? Tudi mi, tudi mi, a kot smo izvedeli, v studiu ni bil prisoten. Smo pa preverili, kakšna je bila njegova reakcija, ko je sin presegel še en mejnik in se uvrstil naravnost v finale. »Čeprav se oče oddaje ni mogel fizično udeležiti iz osebnih razlogov, je bil pa z mano v srcu in je spremljal nastop od doma. Bil je eden prvih, ki mi je po razglasitvi zelo vesel čestital za napredovanje in pravi, da naslednjič ne bo manjkal.«

Jure kljub uspehu ostaja skromen in prizemljen. Da sprememb še ne občuti, pravi in da se mora na ves ta vrvež še nekoliko navaditi. »Sem pa vesel in presenečen nad samim sabo, že za to, da sem uspel priti med top tri polfinaliste v glasovanju, na koncu pa bil izbran še kot finalist. Slednjega nisem pričakoval,« je za njena.si dejal pevec.

Polfinalisti 8.oddaje foto: Pop Tv

prejšnji članek
Botri: To je ustvarjala Lara, preden je postala igralka
Svet slavnih
Botri: To je ustvarjala Lara, preden je postala igralka
naslednji članek
Kmetija: Suzana v solzah, Patricija zadovoljna sama s seboj
Resničnostni šovi
Kmetija: Suzana v solzah, Patricija zadovoljna sama s seboj
#nasazenazenska
nasazenazenska