palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Talentka Ajda se je zapletla v igro - je izgubila ali zmagala?

4. 12. 2023; 08.00
Avtor: PR
ajda-pušaver

Ajda Pušaver foto: Promo foto

Ajda Pušaver je mlada glasbenica, ki smo jo lahko nazadnje zasledili kot tekmovalko šova Slovenija ima talent, kjer sta s sestro Izo navdušili publiko ter žirijo. Še preden so se letošnji Talenti končali, pa je mlada glasbenica zakuhala nekaj novega - preverite!

 Večkrat je bila tudi gostja v priznani glasbeni oddaji V petek zvečer, sicer pa ste lahko Ajdo ter njeno družino že pred časom opazili v oddaji Slovenski pozdrav, kjer so leta 2001, v rubriki Družina poje, zmagali. 

Iza in Ajda Pušaver foto: POP TV

Ajda pa ni prisotna le na TV ekranih, ampak je prav tako v zadnjem letu nastopila na večjih slovenskih odrih, saj je sodelovala že z mnogimi uveljavljenimi glasbeniki in glasbenimi skupinami kot so Fehtarji, Modrijani in Dejanom Vunjakom. Pri slednjem je Ajda tudi nova članica benda Brendijevih barab, s katerim tedensko nastopa po celotni Sloveniji.      

Ajda počasi stopa po samostojni poti, saj je pred kratkim izdala svoj glasbeni prvenec z naslovom Spet neznanca, katerega sama je avtorica. Zdaj pa z veseljem predstavlja svojo drugo avtorsko pesem, z naslovom LE IGRA.

Sama pravi, da je pesem napisala na podlagi igre, v katero se je sama zapletla. Pove, da je pravzaprav vse v življenju LE IGRA - enkrat izgubimo, drugič zmagamo. Mlada glasbenica meni, da ne glede na to, v kakšno igro se ulovimo, naj ob tem ne pozabimo se predati življenju in uživati, saj po njenem to največ šteje.

prejšnji članek
Marko Vozelj o ljubezni, ki se konča
Svet slavnih
Marko Vozelj o ljubezni, ki se konča
naslednji članek
Na 31. Dobrodelnem Miklavževem koncertu zbrali 50.100 evrov
Svet slavnih
Na 31. Dobrodelnem Miklavževem koncertu zbrali 50.100 evrov