franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Marko Vozelj o ljubezni, ki se konča

4. 12. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
Marko Vozelj in Mojstri_Ni mi žal 3

Marko Vozelj in Mojstri foto: Promo foto

Marko Vozelj in Mojstri so v december zakorakali z novim videospotom za pesem Ni mi žal. Tokrat je vsebina nekoliko boleča. Preverite, o čem govori …

»Ni mi žal je pesem za vse iskrene ljubezni, ki niso dočakale svojega srečnega konca. Pesem govori o ljubezni, ki se konča. To ni prijetna stvar, a glavno sporočilo pesmi pravi: 'Ni mi žal, ni mi žal, da sem v življenju te spoznal, ni mi žal za vse to, hvala ti, čeprav je to slovo',« pojasnjuje Marko Vozelj in dodaja, da naša sreča in ljubezen nista samo trenutni odsev našega življenja, ampak gre za zajem vseh naših življenjskih izkušenj. Tudi tiste nesrečne ljubezni, oziroma neprijetni življenjski dogodki so kamenčki v mozaiku našega življenja in so neprecenljivi, da lahko ljubimo naprej.

 »V trenutku razhajanja pozabimo na vse lepe trenutke, ki smo jih preživeli z nekom in naredimo ali izrečemo kaj takega za kar nam je včasih žal, zato mislim, da smo lahko hvaležni za vsakega in za vse kar nam pride v življenju naproti. Vsaka izkušnja, dobra ali manj dobra, je veliko vredna, ker se  iz nje nekaj naučimo, nas oplemeniti in utrdi,« še pojasnjuje pevec, ki je za konec poudaril, da so z Matjažem Vlašičem ustvarili pesem za vse iskrene ljubezni, ki niso dočakale svojega srečnega konca, so pa del nas in naše sedanje sreče, ljubezni in življenja.  

prejšnji članek
Okrepite imunski sistem s čipkovim čajem
Zdravje
Okrepite imunski sistem s čipkovim čajem
naslednji članek
Talentka Ajda se je zapletla v igro - je izgubila ali zmagala?
Resničnostni šovi
Talentka Ajda se je zapletla v igro - je izgubila ali zmagala?