nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdnica serije Šverc komerc zaradi motnje morala na operacijo

5. 12. 2023; 07.00
Avtor: K.M.
nadia-cvitanović

Nadia Cvitanović foto: Promocijsko gradivo

Igralka je hrvaškemu mediju razkrila, da ima redko motnjo požiralnika, zaradi katere je morala na operacijo in spremeniti svoj slog življenja.

Hrvaška igralka Nadia Cvitanović je slovenske gledalce v vlogi Petre navdušila v seriji Šverc komerc (Na granici), nato pa se je nekoliko umaknila tudi s hrvaške scene. Zdaj se vrača z novimi projekti, za hrvaški medij Gloria pa je spregovorila tudi o operativnem posegu. Ob tem je razkrila, da lahko motnja požiralnika, s katero se sooča, v najhujših primerih vodi tudi v zadušitev med spanjem. Zaradi česar se je odločila za operativni poseg. 

"Imam ahalazijo, to je motnja, ki se kaže pri požiranju, zaradi zožitve požiralnika, zaradi česar hrana ne more preiti v želodec. To je močno poslabšalo mojo kakovost življenja, v najhujši fazi pa bi se lahko zadušila v spanju. Ker gre za redko bolezen, je bilo za postavitev diagnoze potrebnih veliko preiskav in časa, na koncu pa so se zdravniki odločili za operacijo. Zdaj sem v redu, za vedno pa sem se poslovila od obilnih obrokov, začinjene in mastne hrane, cigaret in alkohola ...," je za Glorio povedala Nadia in dodala, da bi se morala izogibati tudi stresu, kar pa ni najlažja naloga. 

prejšnji članek
Klemen Slakonja še enkrat dokazal, kakšen talent je
Svet slavnih
Klemen Slakonja še enkrat dokazal, kakšen talent je
naslednji članek
Okrepite imunski sistem s čipkovim čajem
Zdravje
Okrepite imunski sistem s čipkovim čajem
#nasazenazenska
nasazenazenska