mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slavni igralec zaradi raka izgublja potrpljenje

13. 3. 2016; 09.38
Avtor: S. D./revija Zvezde
Hugh Jackman

Hugh Jackman

Hugh Jackman se spet smeji

Avstralskemu igralcu Hughu Jackmanu zadnja leta največ skrbi povzroča bolezen. Zvezdnik je moral pred kratkim že četrtič pod nož, da so mu operirali znamenje na nosu. Izvidi so tudi tokrat pokazali, da gre za rakavo tkivo.

Hugh Jackman je tole fotografijo z obližem na nosu objavil zato, da bi ljudi opozoril na nevarnosti pretiranega sončenja.

»Kožni rak je tisto, kar me razjeda,« pravi 47-letni zvezdnik, ki je prepričan, da je bolezen posledica pretiranega sončenja. Tudi zato zdaj na ves glas opozarja na nevarnosti sončenja. »Pazite, da se ne nastavljate soncu oziroma da se dobro zaščitite.«

Avstralski zvezdnik se trenutno mudi na turneji filma Eddie the Eagle.

Čeprav ga zdravniki tolažijo, da gre za blažjo obliko kožnega raka, igralec počasi izgublja potrpljenje. »Ko ti že četrtič rečejo, da se je bolezen vrnila, ni več smešno. Začne te skrbeti, resnično skrbeti. Ne vem več, kaj naj storim, da se pozdravim.« No, en recept vendarle ima: delo. Ob njem pozabi na druge skrbi. In prav te dni se mudi na premieri najnovejšega filma Eddie the Eagle, o katerem filmski kritiki pravijo, da bo velika uspešnica.




prejšnji članek
Tako morate nahraniti svojega otroka
Zdravje
Tako morate nahraniti svojega otroka
naslednji članek
Bi sploh prepoznali slavno pevko takole zanemarjeno?
Svet slavnih
Bi sploh prepoznali slavno pevko takole zanemarjeno?