Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

BB: O Mireli povedala takšno resnico!

23. 3. 2016; 06.15
Avtor: Irena Pirman/revija Zvezde
Mirela Lapanović

Mirela je vedno rada urejena in skrbi za svoj zunanji videz nameni kar nekaj časa. foto: Pro Plus

Prepirljiva, zadirčna, pretirano samozavestna, ukazovalna. S temi besedami so gledalci največkrat opisali Mirelo, eno od tekmovalk Big Brotherja.

A po besedah njene prijateljice Nine je tudi strašansko zabavna. »Kadar se družimo, se ves čas smejemo, z njo ni nikoli dolgčas. Sploh ne morem verjeti, da na televiziji ni tako zabavna,« se čudi Nina, ki domneva, da so Mirelo igrice, ki se jih gredo njeni sotekmovalci (namerno ali ne), neprijetno presenetile, saj pred odhodom v Big Brother ni popolnoma verjela, da se kaj takega resnično dogaja.

Odnos s partnerjem je v sami oddaji označila za turbulenten, a po besedah ene od njenih prijateljic so to pač težave, ki jih ima vsak par.

Nina in Mirela se poznata devet let. Mirelin mlajši sin, ki je star šest let, in Ninin sin skupaj hodita v vrtec. Mirela, ki ima še 14-letnega sina, je po Nininih besedah izjemno dobra, a tudi stroga mati. Ker ne hodi v službo, si za otroka vzame ogromno časa in je z njima praktično vedno, kadar nista v šoli. Njen starejši sin je odličnjak. Ogromno se pogovarja z njima in ju povsod vzame s seboj, tako da ne spadata med tiste otroke, ki večino časa preživijo pred računalnikom. Nina je še nikoli ni slišala vpiti nanju. Ko se je odločala za nastop v Big Brotherju, se je z njima večkrat usedla in se temeljito pogovorila o tem, da je nekaj časa ne bo doma. In nazadnje sta ji dečka celo rekla, da komaj čakata, da mamico vidita na televiziji. Z njeno odločitvijo, da poskusi v Big Brotherju, se je strinjal tudi njen partner, ki je, pravi Nina, »dober partner. Vsakdo ima v zvezi težave, to je pač nekaj vsakdanjega, ampak pri njih doma vse rešijo s pogovorom. Partner zanjo naredi vse. Ni se ji treba prilagajati in ima zadnjo besedo. To, da je v Big Brotherju nima, da se mora prilagajati drugim, jo verjetno malce spravlja ob pamet.«

Odkar se je Mirela v hiši intimno zbližala z Markom, je pred male ekrane prikovala še več gledalcev, ki z zanimanjem spremljajo njeno vročo romanco.

Po Nininih besedah je, če izvzamemo dejstvo, da se manj smeji, Mirela pred kamero natančno taka kot v resnici. »Prav nič ne blefira in vedno mora imeti prav. Razpravljati hoče o čisto vsaki stvari, nasploh zelo rada govori in ne mara, da se kaj kuha za njenim hrbtom ali če kdo dreza vanjo, a obenem nikoli ne rine v nikogar, če ni izzvana. Zna se postaviti zase. Rada ima red, čistočo. Tudi sama je vedno kot iz škatlice. Je polna energije in še isti dan, ko je odhajala v Big Brother, mi je smeje zagotovila, da bo zmogla vse preizkušnje, ki jo čakajo. Zatrdila mi je, da se nikomur ne bo pustila sprovocirati, in čeprav se mi zdi, da ji to v prvih dneh ni najbolje uspevalo, mislim, da ji gre zdaj že bolje.« Mirela je bila že od otroštva, kolikor je Nini znano, vesela, odločna in živahna. »O njej vedno poslušam same pohvale. Nikoli ni nikomur naredila nič hudega. Sem jo pa v Big Brotherju prvič videla jokati, kar me je resnično presenetilo.«

Mirela in Marko sta se intimno precej zbližala. foto: Voyo

Mirela se je v resničnosti šov prijavila, da Sloveniji pokaže, da nikoli ni prepozno uresničiti svoje sanje. Gnali sta jo želja po finančni svobodi in odprtju lastnega salona lepote, o katerem sanja že leta, da bi bili potem njena sinova in bližnji ponosni nanjo. Njeno življenje je zaznamovala babica Ružica in otroštvo na vasi, ko sta šla starša v Slovenijo, iščoč boljši jutri. Ločitev od babice jo je zelo spremenila, čeprav je bila še otrok. Odraščala je v petčlanski družini, kjer sta bila brat in sestra njena najboljša prijatelja. Slovenski jezik so se naučili v treh mesecih. 

Sinovoma je izjemno dobra, a stroga mati. 

Želela se je izšolati za modno oblikovalko, a ker ni bilo denarja za internat, so te sanje splavale po vodi. Po poklicu je bolničarka, negovalka. Rada se pohvali, da ima veliko prijateljic še iz najstniških let, zase pa pravi: »Sebe vedno postavim na zadnje mesto, ker imam ljudi, ki so mi blizu, najraje na svetu. Samozavest sem začela pridobivati po prvem porodu, ko sem v treh mesecih shujšala 26 kilogramov. Moj smisel življenja sta otroka, moja velika družina, moji prijatelji, brez njih in ljubezni si ne predstavljam življenja.«

V Big Brotherju jo najbolj skrbi, kako bo zdržala brez cigaret, če ji bo v hiši po desetih letih uspelo praznovati rojstni dan, ki bo okrogel, štirideseti, pa bo zelo vesela.

prejšnji članek
Naučite se sprejeti kritiko
Zdravje
Naučite se sprejeti kritiko
naslednji članek
Seks po letih starosti
Odnosi
Seks po letih starosti