Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Na dvoru spet vre: Camilla besna na Kate in otroke!

5. 4. 2016; 11.58
Avtor: K.A.
kate middleton

foto: profimedia

Vse kaže, da se na britanskem dvoru znova tresejo tla, saj naj bi imela vojvodinja Camilla Parker Bowles vse hujše ljubosumne izpade.

Vojvodinjo Camillo Parker Bowles (68) naj bi vnuki princa Charlesa (67) preveč spominjali na pokojno princeso Diano, zato naj bi se poleg njih ves čas počutila nekoliko neprijetno. Vse od rojstva princa Georga (2) in 11 mesečne Charlotte se Camilla skuša z njima čim manj družiti, saj v njiju več čas vidi princeso Diano, s katero se nikoli ni dobro razumela.

Zdi pa se, da sta to opazila tudi vojvodinja Kate Middleton in princ William, zato že nekaj časa malčkov ne puščata samih s Camillo. "Camilla lahko otroke vidi le takrat, ko je z njo tudi princ Charles, sicer pa pač ne," je angleškim medijem zaupal vir blizu angleškega dvora. Camilla in Charles pa naj bi se v zadnjem času tudi vse več prepirala, saj se Charles vedno postavi na stran vojvodinje Kate, ko beseda teče o Charlotte in Georgu.

foto: Profimedia

Camillo pa naj bi zelo zmotilo tudi to, da je Charlotte ime dobila po pokojni princesi Diani, še bolj pa jo moti, ker malčka postajata pri Britancih vsak dan bolj popularna. "Camilla si nikoli ni uspela pridobiti ljudstvo na svojo stran, mali princ in princeska pa sta že sedaj bolj popularna od nje, to na njen ego zelo slabo vpliva in njeni izpadi ljubosumja so vse hujši."

prejšnji članek
Sonce - nam koristi ali škoduje?
Zdravje
Sonce - nam koristi ali škoduje?
naslednji članek
Pri čiščenju obraza bodite dosledni
Moda&Lepota
Pri čiščenju obraza bodite dosledni