klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Novinarka Pop TV šokirala vso družino!

11. 4. 2016; 05.30
Avtor: Sonja Javornik/Zvezde
Eva Koderman Pavc

Eva Koderman Pavc z Marcom Marquezom. foto: Kanal A

Novinarka Eva Koderman Pavc ima do motorjev strahospoštovanje.

Motorje sicer bolj povezujemo z moškim spolom, toda športna novinarka Eva Koderman Pavc se izvrstno znajde v ekipi, ki pokriva ta šport na Pop TV, pa čeprav priznava, da je motoristka samo po duši. "V avtu imam sicer kar težko nogo, do motorjev pa imam ogromno strahospoštovanje. Doslej še nisem zbrala poguma, da bi naredila izpit za motor. Ampak nikoli ne reci nikoli ..."

Tudi letošnjo sezono bo pod vodstvom Gabra Kržišnika v ekipi, ki bo spremljala tekme na kraju samem, kar pomeni, da bo v sezoni ves čas potovala iz hotela v hotel. In kaj to v praksi pomeni za Evo? "Da imam potovalko vedno pri dosegu roke. To spada k poslu in to smo vsi sprejeli. Seveda bi rajši spala v domači postelji ob možu, ampak potem ne bi imela te izjemne priložnosti," pravi novinarka, ki se je novembra poročila, vendar zato ne bo spreminjala službenih obveznosti. "To delo sem opravljala, ko sva se spoznala, zato se je hitro navadil. Verjamem, da bi me imel rajši doma, ampak menim, da mu nekaj dni oddiha tudi ustreza, da ima malo miru pred menoj." 

Evina poroka na Baliju je bila pravzaprav presenečenje za vse – tudi zanjo. "Tja sva šla na potovanje ob koncu motoGP sezone. Sprva se nisva nameravala tam poročiti, potem pa nama je ideja o sanjski romantični poroki na plaži postajala vse bolj všeč, in tako sva se odločila za ta korak. Družinski člani in prijatelji so bili sprva šokirani, saj tega od naju niso pričakovali, a preden sva se vrnila domov, so se že potolažili in se veselili z nama."

S poroko se za Evo ni spremenilo prav nič. "Le nov priimek sem dobila. Že prej sva se ljubkovalno klicala mož in žena, zdaj pa je to legalno. Le v šali si zdaj lahko kdaj zagroziva z ločitvijo," smeje se pojasni Eva, ki priznava, da kljub njenemu delu doma za avtomobile skrbi mož. "Za moška opravila poskrbi mož, ga pa moram kdaj tudi na kaj opomniti. Saj vemo, kako pozabljivi so moški." Eva o otrocih trenutno še ne razmišlja, seveda pa si "v prihodnosti želiva družino. To bo zagotovo vplivalo na delo, vendar sem prepričana, da bom znala tudi to uskladiti."

prejšnji članek
Če je tak, vas ne bo nikdar prevaral!
Zdravje
Če je tak, vas ne bo nikdar prevaral!
naslednji članek
Recepti iz domače shrambe
Moda&Lepota
Recepti iz domače shrambe