gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo
Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača semena, kaj bo z avtohtonimi sortami?

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

J. Lo: Plesalci so dobri ljubimci

14. 4. 2016; 05.29
Avtor: D. B.
j. lo

foto: Profimedia

Priljubljena ameriška pevka Jennifer Lopez odkrito o ljubljenju, paničnih napadih in ponesrečenem zakonu.

"Če bi morala izbirati med igralcem, glasbenikom ali plesalcem, bi izbrala plesalca," je na vprašanje, kdo je najboljši v postelji, dejala J. Lo. Zvezdnica je to izjavila v intervjuju za ameriške revijo W. Magazine in dodala, da so glasbeniki zelo zagledani vase in da se preveč ukvarjajo sami s sabo, da bi lahko bili dobri ljubimci.

Temna plat slave

Uspešna pevka, plesalka in igralka je spregovorila tudi o razlogih, zaradi katerih je postala slavna: "Ko sem prišla v Los Angeles so mi napovedali uspešno kariero zaradi mojih ozkih gležnjev in zapestij. Dejali so, da je to ključ, ki odpira vsa vrata," je dejala lepotica, ki ima včasih ravno zaradi velike priljubljenosti težave z oboževalci. Nekoč je zato doživela celo panični napad: "Spomnim se, da sem hodila po ulici in nekdo me je poklical po imenu, jaz pa ga nisem prepoznala. Zbežala sem domov in takrat sem spoznala, da se sama ne smem več pojavljati v javnosti." 

Sicer pa je mama 8-letnih dvojčkov prepričana, da ljudje nekoga začnejo ceniti šele takrat, ko se po padcu zna tudi pobrati. "Večkrat, ko se ti to v karieri zgodi, bolj te ljudje spoštujejo. Pri delu se nikoli ne utrudim. Drugače pa je v zasebnem življenju. Pomislila sem že tudi, da ne bom več zmogla," je bila odkrita J. Lo, ki je težko prebolela dejstvo, da je njen zakon z Marcom Anthonyjem, očetom njenih otrok, propadel. "Težko je bilo odpustiti. To niso bile moje sanje. Kljub temu je Marc oče mojih otrok, tega ne morem spremeniti. In to je najtežje delo, ki ga opravljam," je še povedala. 

prejšnji članek
Karizma – jo imate?
Zdravje
Karizma – jo imate?
naslednji članek
Adijo, strupi v telesu!
Zdravje
Adijo, strupi v telesu!