državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Playboy - nove obtože zaradi napada na najstnico

17. 5. 2016; 10.00
Avtor: K. A.
Chloe Goins

Chloe Goins se je po spolnem napadu počutila psihično zlomljeno.

Na dan prihajajo nove in nove podrobnosti o spolnih napadih nekoč priljubljenega igralca Billa Cosbyja.

Proti hollywoodskemu igralcu Billu Cosbyju se v zadnjem času vrstijo tožbe zaradi spolnih napadov. Sedaj si je tožbo prislužil tudi lastnik Playboyjevega dvorca Hugh Hefner, krivijo ga, da je skupaj z igralcem sodeloval pri spolni zlorabi najstnice.

90 letnika je za sodelovanje pri spolni zlorabi obtožila plesalka Chloe Goins, ki je bila leta 2008 v omenjenem dvorcu na zabavi, takrat je imela komaj 18 let. Na zabavi je bil tudi Cosby, v tožbi je zapisano, da naj bi skupaj z Hughom Hefnerjem spolno zlorabil najstnico. V tožbi je navedeno, da ji je Hefner ukazal naj se uleže, po tistem ko ji je Cosby v pijačo podtaknil drogo. Ko se je končno zavedala dogajanja okoli sebe, je poleg nje ležal Cosby, njeni gležnji pa so bili zvezani s hlačami. Kljub sprenevedanju naj bi Hefner dobro vedel za omenjeni dogodek. "Verjamemo, da je gospod Hefner zadnjih 30 let dobro vedel kaj se je dogajalo v sobi in kaj je počel Cosby," je v tožbi zapisal sodnik Spencer Kuvin.

Cosby si je v preteklosti zaradi spolnega nadlegovanja nakopal že številne tožbe, za Hefnerja pa je to prva tožba. Tožba se je skozi mesece spreminjala, v zadnji različici pa je omenjen tudi Hefner, ki je tako doživel hude obtožbe, da je že vse od leta 1974 vedel za nečedno početje hollywoodskega igralca, ki je bil sicer reden gost njegovih zabav. Goins je v tožbi navedla, da se je po dogodku počutila psihično zlomljeno in za vedno zaznamovano in uničeno. 

Hefner že nekaj časa prodaja slavno vilo, v kateri so se dogajale zloglasne zabave, medtem pa se Cosby otepa številnih tožb, saj ga je do sedaj spolnega napada obtožilo že več kot 50 deklet.

prejšnji članek
Če z moškim spite samo eno noč, morate vedeti ...
Odnosi
Če z moškim spite samo eno noč, morate vedeti ...
naslednji članek
Več kalorij, več depresije
Zdravje
Več kalorij, več depresije