rok snežič, Anita Peček Stramšak
Svet24.si

Je Snežičeva nova partnerica res razvpita Dijana Đuđić?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tom Cruise bi iz hčere izgnal hudiča!

17. 5. 2016; 02.48
Avtor: A.K.
tom suri
Svetovno znan igralec je prepričan, da je njegova hči Suri obsedena s hudičem in to namerava spremeniti.

Pred časom smo poročali, da slavni igralec že vse od leta 2013 nima stikov s svojo hčerko Suri. Tudi rojstni dan svoje hčere ni praznoval z njo.

Že dolgo je znano, da se je Tom izgubil v scientološki sekti, ki naj bi mu popolnoma oprala možgane.

Prepričan je, da je zlobni demon obsedel njegovo hčer, ki jo, mimogrede, ni videl že 3 leta in pol, in odločen je, da bo temu naredil konec. A morda bi tudi to lahko bil eden izmed razlogov, zakaj se je v zadnjih letih popolnoma odpovedal hčeri. Zdaj pa bi jo rad rešil in sicer s pomočjo izganjanja hudiča.

Čeprav naj bi menda Cruise zanikal te govorice, pa je vir za Radar razkril, da naj bi ga kult prepričal, da je Suri slaba hčerka. Pravzaprav naj bi voditelj scientološkega kulta, David Miscavige, prepričal igralca, da njegova biološka hči nosi v telesu demona.

Tomov nekdanji telesni stražar, Gary Morehead, pa je povedal: »Miscavige je Tomu opral možgane, rekel mu je, da je v Suri demon in da se more od hčere umakniti.« Tom očitno ni potreboval veliko prepričevanja: »Ko je enkrat vstopil v Tomovo glavo, ta ni potreboval kaj dosti prepričevanja. On verjame, da ima cerkev absolutno prav in zato tudi uboga vsako njihovo zahtevo,« je še dodal.

Nekdanji scientolog, Jon Atack pa je za Radar povedal, da se je sicer Tom počutil slabo, ker se je umaknil iz hčerinega življenja, a bi se to vsekakor moralo zgoditi po zahtevah njegove sekte, saj je mama njegovega otroka preveč negativno nastrojena proti scientologiji in zaradi tega, tudi hči.

Cruise bi se menda rad zopet približal svoji hčeri, seveda šele po tem, ko bodo iz nje izgnali zle demone. Igralec sicer upa, da bo Suri s postopkom izgnana demona in da se bo pridružila scientološki sekti iz maščevanja do nekdanje žene, Katie Holmes, s katero sta se leta 2012 ločila.

foto: Arhiv Svet24

Kakorkoli že, Tom želi Suri poslati v scientološko šolo, kjer se bo izobrazila o »pravi resnici« ustanovitelja te sekte, Rona L. Hubbarda.

Suri menda zelo pogreša svojega očeta, če se bo očetu uspelo zopet zbližati s hčerko, bomo pa še videli.

prejšnji članek
S tem nad alergijo na nakit!
Zdravje
S tem nad alergijo na nakit!
naslednji članek
V savno pojdite zvečer in brez kozmetike
Zdravje
V savno pojdite zvečer in brez kozmetike