Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kate vsega dovolj, poslala ga je na zdravljenje!

23. 5. 2016; 09.56
Avtor: K.A.
Kate Moss
Sama je bila dolga leta ljubiteljica alkohola in drog, sedaj pa si želi, da bi bilo njeno življenje bolj umirjeno.

Angleška manekenka Kate Moss je znana ljubiteljica zabav, paparaci pa so jo v preteklosti že velikokrat ovekovečili vso opotekajočo in močno vinjeno. A zdi se, da si pri 42 letih želi bolj umirjenega življenja, to pa pričakuje tudi od svojega novega ljubimca, mladega Nikolaija von Bismarcka, ki pri svojih 29 letih bolj kot ne ves čas razmišlja le o zabavah in nočnih klubih. Kate se je temu odločila narediti konec in ga je pred časom poslala na zdravljenje od odvisnosti. Kaplja čez rob je bil njegov nedavni skok iz avta, ko je med haluciniranjem skočil skozi okno, da bi ujel neznanca. Nikolaija je tako poslala na zdravljenje, sama pa se je odpravila v Kanado, kjer jo je čakala promocija nove kozmetične linije.

Vse pa kaže, da ga manekenka še vedno ni povsem odpisala, saj so ju paparaci nedavno ujeli tekom izleta in vse je kazalo, da je slavni parček še vedno zelo zaljubljen.

Nedavno so ju ujeli tekom izleta.

Zaljubljenca sta na izlet vzela tudi njenega psa Archija, ki je tekom vožnje v odprtem avtu izjemno užival, Nikolai pa je ves čas skrbel, da mu je bilo dovolj udobno v njegovem naročju. Parček je razmerje začel po tistem ko se je Kate ločila od svojega razvpitega moža Jamieja Hinca (47).

Kate se je naveličala njegovega popivanja in drogiranja.

prejšnji članek
Širina duha in odprtost srca
Zdravje
Širina duha in odprtost srca
naslednji članek
Koliko sploh še držijo pregovori o hrani?
Zdravje
Koliko sploh še držijo pregovori o hrani?