stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znana igralka napisala to in šokirala vse

15. 7. 2016; 10.48
Avtor: A.K.
jennifer aniston
Jennifer Aniston ima dovolj paparacijev, ki o njej širijo neresnice.

»Dovolj mi je, pustite moj trebuh pri miru. Sita sem zlobnih ljudi, njihovega posmeha in neumnosti. Moje telo je samo moje in druge ne bi smeli vtikati nos tja, kjer jim ni mesto,« je zapisala jezna igralka v novo kolumno za ameriški The Huffington Post.

Verjetno se sprašujete, kaj je tisto, kar je prijazno, mirno in veselo igralko tako razbesnelo. Namreč pred časom so številni mediji pisali o njeni nosečnosti, ker so jo na dopustovanju paparaci fotografirali v kopalkah, kjer je bila videti malenkost širša v pasu, kot smo je vajeni. 47-letnica, ki si bolj kot vse želi otrok, pa jih zaenkrat še ni mogla imeti, je očitno izgubila potrpljenje zaradi mnogih tračev o nosečnosti.

»Ta ženska je videti prav neverjetno za svoja leta. Morda je pojedla le dober zajtrk malo prej. Je to mar greh?« so ji v bran stopili mnogi oboževalci.

Jennifer tokrat poziva ženske, naj nehajo ignorirati takšne članke: »Tabloidi se ne bodo spremenili, ampak mi lahko spremenimo našo reakcijo na toksična sporočila, ki jih ti članki skrivajo za navidez neškodljivim tračem, ko nam servirajo razne 'resnice'. Samo mi se lahko odločimo, koliko verjamemo vsemu, kar je zapisano. Kdo ve, morda bodo mediji en dan postali bolj človekoljubni,« je zaključila Anistonova.

prejšnji članek
Najboljše sadne diete
Zdravje
Najboljše sadne diete
naslednji članek
Znana slovenska novinarka na hitro odšla
Svet slavnih
Znana slovenska novinarka na hitro odšla