Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tanja in Lili Žagar nista kaj veliko govorili

30. 8. 2016; 11.57
Avtor: Saša Mesarič/Vklop
žagar lili

Lili večino svojega časa preživi v družbi svojih dveh malčkov. foto: Planet tv

Obe sta priljubljeni, zgovorni in seksi. Mojstrica nepozabnih koncertov, pevka Tanja Žagar, in priljubljena televizijska voditeljica Lili Žagar. Sta v sorodu?

Pred kratkim je na enem od glasbenih nastopov k Tanji Žagar pristopila prijazna gospa in sporočila, naj lepo pozdravi svojo sestro. »Rekla sem ji, da bi z veseljem prenesla pozdrave, a nimam sestre. Bila je zelo začudena in tako prepričana, da sva z Lili sestri, da sem potrebovala kar nekaj minut za prepričevanje o nasprotnem. Kar ni hotela verjeti. Da, res me včasih kdo vpraša, ali sva z Lili Žagar v sorodu.« 

Naša priljubljena pevka Tanja in televizijska voditeljica Lili torej nista sestri niti sestrični. Tudi v sorodu nista, vsaj ne, da bi to že kdaj odkrili. Priimek Žagar v Sloveniji ni taka redkost, zato se kdaj pa kdaj tudi na Tanjinih nastopih zgodi, da ji kak oboževalec pride pokazat osebno izkaznico, češ tudi on je Žagar. »Z Lili do zdaj še nisva imeli priložnosti po žagarsko poklepetati. Spomnim se, da sva se pred nekaj leti srečali na podelitvi nagrad popularnosti na Ljubljanskem gradu, a tudi takrat za kaj več od pozdrava žal ni bilo časa. Debata in iskanje skupnih Žagarjev naju torej še čaka in prepričana sem, da bi bil klepet zabaven in zanimiv! Morda pa bi v družinskem drevesu res našli kakšni veji, ki naju združujeta?! Nikoli se ne ve,« je prepričana Tanja. Medtem ko Lili večino svojega časa preživi v družbi svojih dveh malčkov, pa Tanja z otroki preživlja čas kot učiteljica v glasbeni šoli. In to obožuje. »Vem da sem izbrala pravi poklic, a se v prihodnosti najbolj veselim poklica mama,« še navdušeno dodaja o svoji največji želji.

Tanja Žagar ima nekaj izkušenj tako z radijskim kot tudi s televizijskim vodenjem oddaj. foto: facebook

In če niste vedeli, imata Lili in Tanja še kaj več skupnega kot le enak priimek in ljubezen do otrok. Tudi pevka ima za seboj mnoge voditeljske izkušnje, po čemer večinoma poznamo Lili. »Nekaj izkušenj imam tako z radijskim in tudi televizijskim vodenjem oddaj. V otroških letih sem bila na RTV Slovenija sovoditeljica oddaje Sobotna raglja, nato sem kot najstnica nekaj časa vodila radijsko in TV-oddajo ŠKL, ko sem pred dvajsetimi leti postala članica skupine Foxy Teens, smo z dekleti vodile najstniško TV-oddajo Ujemi ritem, leta 2010 pa sva skupaj z Borisom Kopitarjem vodila silvestrsko oddajo na naši nacionalni televiziji. Zelo rada se spominjam vseh teh izkušenj, saj mi je bilo lepo in morda še pridejo. A za zdaj se zdaj maksimalno posvečam svoji pevski poti.«

Tanjino letošnje poletje odmeva v ritmih njene pete plošče z naslovom Carica, veliko nastopa, poleg tega se že po malem pripravlja na drugi veliki koncert v Hali Tivoli novembra, tik pred tem pa odhaja še na delovno križarjenje v Grčijo. Veliko dela zanjo in zabave za tiste, ki z njo žagajo.

prejšnji članek
Za popoln dan kozarec tople vode z limono
Moda&Lepota
Za popoln dan kozarec tople vode z limono
naslednji članek
Pet stvari, ki jih pred partnerjem ne smete skrivati!
Zdravje
Pet stvari, ki jih pred partnerjem ne smete skrivati!