Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Priljubljena slovenska pevka ogrozila svoje zdravje

2. 11. 2016; 08.26
Avtor: N. S./Zvezde
neisha  (1)

Neisha prisega na zdrav duh v zdravem telesu. "Če se dobro počutim, sem tudi dobro videti, in obratno". foto: Marcela Krničar

Neisha je na snemanju videospota za novo pesem Vrhovi na mrazu snemala v tankih oblačilih in s tem na kocko postavila svoje zdravje.

Priljubljena glasbenica Neisha je pred dnevi izdala novo pesem Vrhovi, s katero napoveduje novo studijsko ploščo, ki bo izšla v začetku novega leta. A da bodo njeni oboževalci lažje čakali, jim bo v teh dneh postregla z videospotom za pesem, ki govori o ljubezni med naivnim mladim dekletom in starejšim moškim. In ker je Neisha znana kot perfekcionistka, je tudi za snemanje spota naredila vse, pa čeprav je na kocko postavila svoje zdravje. »Imeli smo dva snemalna dneva. Prvi dan v mojem studiu, v soju lampijončkov, drugi dan pa smo se odpravili v Trst in Miramar. Sem pa bila na koncu zelo prezebla, saj sem na kraški burji snemala oblečena v tančičaste obleke,« je v šali povedala prezebla Neisha, ki si je po snemanju privoščila vročo kopel in kozarec terana.

prejšnji članek
Težka odločitev Tine Maze
Svet slavnih
Težka odločitev Tine Maze
naslednji članek
Vzemite si čas zase
Zdravje
Vzemite si čas zase