mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

J. Lo: Samska in bolj aktivna kot kdajkoli

1. 11. 2016; 07.00
Avtor: K. S. S./Vklop
jennifer lopez

foto: Profimedia

Jennifer Lopez je že od nekdaj zelo dejavna, a še nikoli ni bila tako zaposlena kot danes, pri 47 letih, ko je zopet sveže samska.

Koncerti v Las Vegasu, nova TV-serija, nov album, nova kolekcija in še več napovedanih projektov – ni čudno, da nima časa za romance.

Letos je sledila zvezdam, kot sta Celine Dion in Britney Spears, in vzpostavila rezidenco v Las Vegasu, imenovano All I Have. Ob modernih efektih in tehnologiji ter v ekstravagantnih kostumih Jennifer prepeva svoje največje uspešnice – od On the Floor do Jenny From the Block. Po začetnem uspehu se je zavezala k 120 nastopom tekom treh let. Številka ni tako velika, saj je to le eden od njenih mnogih projektov.

Razdvojena

Trenutno v New Yorku snema drugo sezono kriminalne serije Odtenki modre (Shades of Blue), v kateri igra detektivko in samohranilko, ki dela v FBI-jevi enoti za boj proti korupciji, medtem ko se spopada s finančnimi in družinskimi problemi, zaradi katerih tudi sprejema podkupnine. Ko je ujeta v past, mora sprejeti odločitev – ali naj ravna »pravilno« in pomaga svoji hčerki do boljše prihodnosti ali pa zaščiti pokvarjene policijske kolege. V seriji igrata tudi emmyjevca Ray Liotta in Drea de Matteo. Igrala bo tudi v HBO-jevem filmu, v katerem bo upodobila razvpito morilko in mamilašico Griseldo Blanco, znano kot »kokainska botra«. Postavna Jennifer bo morala za vlogo sicer korenito spremeniti svoj videz, saj sta si z Griseldo vse prej kot podobni. Pred kamerami pa ne bo le kot igralka – po zaključku resničnostne serije American Idol, v kateri je bila sodnica, se zopet vrača na sodniški stolček v novi seriji World of Dance, kjer bo ocenjevala nadobudne plesalce.

Na odru z bivšim

A tudi snemanje ji ne zapolnjuje celotnega urnika – januarja se nam obeta kolekcija čevljev in nakita v sodelovanju z Giuseppom Zanottijem, naznanila pa je tudi, da bo naslednje leto izdala nov album v španskem jeziku. To bo njen drugi album v španščini, po Como Ama una Mujer leta 2007. Mnoge je presenetilo, da bo izvršni producent nihče drug kot njen bivši mož Marc Anthony. Napoved albuma je sledila nepričakovanemu nastopu Jennifer na Marcovem koncertu v New Yorku. »Zelo se veselim tega novega glasbenega potovanja in proslavljanja mojih latinskih korenin skupaj z Marcom«, je o albumu povedala Jennifer. Prvi singel lahko pričakujemo novembra.

Sveže samska

Jennifer je letos preko glasbe tudi politično aktivna. Podpira Hillary Clinton, katere govor o pravicah žensk je tudi vključen v video za letošnji singel Ain't Your Mama (pesem je dvignila prah tudi zato, ker je eden njenih producentov Dr. Luke, ki ga je Ke$ha obtožila posilstva). Skupaj z Lin-Manuelom Mirando (ustvarjalec broadwayskega hita Hamilton, za katerega je prejel tonyja, grammyja in pulitzerja) pa je J.Lo izdala dobrodelni singel Love Make the World Go Round, posvečen žrtvam strelskega napada v Orlandu. Ob vseh projektih, zdajšnjih in prihodnjih, so ljudje že skoraj pozabili, da je avgusta razdrla zvezo s svojim nekdanjim »backup« plesalcem Casperjem Smartom (govori se, da je zvezo končala, ker je Casper raje s prijatelji gledal boks, kot šel z njo na dobrodelni dogodek). Skupaj sta bila od leta 2011 (vmes sta se sicer že razšla, a ne za dolgo; nekateri zato menijo, da morda tudi tokratni razhod ni nujno dokončen). Jenniferine romance že od nekdaj polnijo tabloide: tako prvi zakon z natakarjem kot drugi s plesalcem sta trajala manj kot leto, vmesna zveza z raperjem Seanom Combsom pa se je končala z aretacijo obeh v povezavi s streljanjem. Po razpadu drugega zakona je sledila zaroka z Benom Affleckom, a tudi ta zgodba ni imela srečnega konca; le nekaj mesecev kasneje pa se je leta 2004 poročila z Marcom Anthonyjem, s katerim ima dvojčka Maxa in Emmo (8 let). Nekaj časa je kazalo, da je tokrat le našla pravega, saj je bila to njena najdaljša zveza, a leta 2011 sta oznanila, da se ločujeta. Če v ljubezni nima največje sreče, pa z Marcom očitno vsaj ostaja v dobrih odnosih – tako prijateljskih kot poslovnih.

prejšnji članek
Vzemite si čas zase
Zdravje
Vzemite si čas zase
naslednji članek
Sharon Osbourne: po raku debelega črevesa še mastektomija
Svet slavnih
Sharon Osbourne: po raku debelega črevesa še mastektomija