zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Princ Harry zaradi dekleta prevaral medije

8. 11. 2016; 08.00
Avtor: sn
Meghan-Mermaid-Pose

Dekle, ki mu je uspelo zapeljati najbolj zaželenega samca na svetu: Meghan Markle. foto: Profimedia

Najbolj priljubljeni član britanske kraljeve družine je svoje podanike osvojil z veselo naravo in deškim šarmom, na katerega se neumorno lepijo predvsem pripadnice nežnejšega spola.

Meghan zaradi seksi scen, ki jih je odigrala v televizijski seriji Suits, konzervativnemu britanskemu dvoru sprva ni ustrezala, a so se Harryjevi izbiri že vsi uklonili.

Nedvomno je statusu njegove žene in princese najbliže njegova najnovejša ljubezen, igralka Meghan Markle, s katero sta par že od julija, a sta ljubezensko zvezo pred mediji izvrstno skrivala.

Tudi prevara, katere namen je bil, da užijeta intimne trenutke v dvoje, jima je uspela: Harry je namreč za pretekli vikend odpovedal let za Toronto, na skrivaj sedel na drugo letalo in noč čarovnic preživel s svojo ljubico.

Obujanje spominov

Chelsy Davy je bila prinčevo dekle sedem let in z eno nogo že na dvoru. foto: Profimedia

Ob odkrivanju česarkoli zanimivega o novi Harryjevi ljubezni se seveda obujajo tudi spomini na mladenke, ki so mu doslej grele posteljo.

Za najbolj resno kandidatko za soprogo je veljalo njegovo prvo dekle, danes 31-letna Chelsy Davy, ki je bila prinčeva partnerica od leta 2004 do 2011. Hči bogatega poslovneža iz Zimbabveja je zvezo prekinila s pojasnilom, da ne more zdržati 24 ur pod nadzorom dvora in pred radovednimi očmi medijev.

Živahno obdobje

Manekenka Florence Brudenell-Bruce je Chelsyino mesto kaj hitro zasedla in ga tudi zapustila ter se vrnila k dolgoletnemu partnerju, multimilijonarju Henryju St. Georgeu, s katerim je zdaj poročena.

V naslednjih mesecih so se ob Harryju zvrstile še igralka in manekenka Cressida Bonas, priljubljena pevka Ellie Goulding in še ena igralka Jenna Coleman. Vsa dekleta so Britanke, a princa je očitno dokončno ukrotila tujka.

Pevki Ellie Goulding so kritiki napovedali bleščečo kariero, še preden je spoznala princa. foto: Profimedia

prejšnji članek
Ana Dolinar Horvat po Eni žlahtni štoriji končno spi
Svet slavnih
Ana Dolinar Horvat po Eni žlahtni štoriji končno spi
naslednji članek
Ločitev: Znana igralka o bolečini in aferah
Kultura
Ločitev: Znana igralka o bolečini in aferah