Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znani voditeljici se bojujeta za službo na Pop TV

14. 11. 2016; 08.19
Avtor: N. S./Zvezde
Ota Širca Roš

foto: Mediaspeed

Ota se vrača, kaj bo s Taro?

Pred dobrim letom je priljubljena televizijska voditeljica Ota Širca Roš odšla na porodniški dopust, voditeljski stolček pa je predala novi voditeljici Pop Ina Tari Zupančič. Zdaj, leto dni pozneje, se vsi ukvarjajo z vprašanjem, kaj bo zdaj. Se bo Ota vrnila in kaj bo s Taro? Preverili smo govorice …

Vedno zabavna televizijska voditeljica Ota Širca Roš je novembra lani odšla na porodniški dopust, februarja letos pa je rodila sina Prema. Ob odhodu z malih zaslonov je povedala, da se bo dobrega pol leta po rojstvu sina že počasi vrnila pred kamere, a je pozneje podaljšala porodniški dopust za več mesecev. »Sprva sem mislila, da se bom hitro naveličala biti samo mama, a sem kaj hitro ugotovila, da s sinčkom Premom tako zelo uživam in da obožujem biti mama, da se je moja vrnitev malo prestavila,« je povedala srečna Ota, ki jo je v času porodniškega dopusta na voditeljskem mestu zamenjala manekenka Tara Zupančič, ki je gledalcem hitro prirasla k srcu. Zdaj se že pojavljajo vprašanja, kaj se bo zgodilo s Taro in kaj z Oto.
Ota se veseli vrnitve na Pop TV, saj tam ni le njena služba, ampak tudi njeni prijatelji in sodelavci, s katerimi zelo rada ustvarja. »Porodniški dopust spremlja en tak hecen pojav, kot ga opažam sicer pri upokojencih: nikoli nimaš časa! Urnik imam vsaj za nekaj dni vnaprej vedno natrpan. Ampak neznansko uživam in s Premom sva prava potepuha. In kadar si čas za naju lahko utrga tudi tata, smo pač ena potepuška družina. Ravno zato bom ta čas do konca izkoristila, čeprav, ko pridem na obisk na Pop TV, me vendarle prevzame en tak adrenalinski občutek, ki ga, priznam, kar malo pogrešam. Pa seveda sodelavce. Zato po eni strani že kar težko čakam, da se vrnem,« je priznala Ota, ki nam je potrdila, da se januarja vrača na voditeljski stolček.


Z uradnimi vprašanji smo se obrnili tudi na Pop TV, kjer smo na številna vprašanja glede Ote in Tare dobili le kratek odgovor direktorice informativnega programa Tjaše Slokar: »Za dobre voditeljice se na Pop TV vedno najde prostor, o natančnih podrobnostih pa boste pravočasno obveščeni.« Kot kaže, bo za zdaj Pop In tako imel tri voditeljice: Polono Jambrek, Oto Širca Roš in Taro Zupančič. V kakšni obliki … na to pa bo treba počakati do novega leta.


prejšnji članek
Nekoč pretepač, danes znani slovenski pevec
Svet slavnih
Nekoč pretepač, danes znani slovenski pevec
naslednji članek
Privoščite si večerjo, ki vam ne bo kratila spanca
Zdravje
Privoščite si večerjo, ki vam ne bo kratila spanca