901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenska voditeljica vsem pokazala koga najbolj ljubi

11. 4. 2017; 12.00
Avtor: K.A.
Oriana Girotto

Oriana Girotto foto: POP TV

Slovenska voditeljica italijanskih korenin Oriana Girotto je z nedavno fotografijo na družbenih omrežjih mnoge močno ganila in požela številne všečke.

"Tega moškega tako zelo ljubim," je ob fotografiji z očetom zapisala lepa slovenska voditeljica in vodička Oriana Girotto in kaj hitro za zapisano in objavljeno začela prejemati številne všečke in pohvale.

Oriano je v zadnjem času pogosto mogoče videti v mestu, kjer se sprehaja s svojim novorojencem Edvardom, nemalokrat pa se ji na sprehodu pridruži tudi starejši sin Aleksander, ki ga ima iz zakona s slovenskim igralcem Borisom Cavazzo.

Oriana, ki je izjemno družabna, je že tekom nosečnosti rada obiskovala koncerte svojega partnerja Matica Ajdiča, člana skupine San Di Ego, tudi po porodu pa se to ni kaj dosti spremenilo. Velikokrat jo je mogoče opaziti v središču mesta, kjer proste trenutke preživlja v družbi prijateljev in družine. Pohvaliti pa gre tudi njeno čudovito postavo, ki tudi po dveh porodih ostaja fenomenalna. Že hitro po porodu malega Edvarda je skočila v oprijete hlače, zdi pa se, da se njena postava skozi leta ni nič kaj dosti spreminjala. Le kdo bi vedel kakšna je njena skrivnost uspeha, vsekakor je dejstvo, da ima zelo aktivno življenje in številne obveznosti, morda pa je ravno to recept za skladno linijo. Vsekakor pohvalno.

Oriana Girotto, Matic Ajdič in Edvard foto: Facebook

Preberite še, kako je Tilen Pusar ganil vse okoli sebe s to fotografijo.

prejšnji članek
Alya o tem dolgo molčala, zdaj ima vsega dovolj
Zdravje
Alya o tem dolgo molčala, zdaj ima vsega dovolj
naslednji članek
Dekle princa Harryja se je odločilo: konec je
Svet slavnih
Dekle princa Harryja se je odločilo: konec je
#obraziavenija
obraziavenija