boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dekle princa Harryja se je odločilo: konec je

11. 4. 2017; 11.00
Avtor: K.M.
meghan markle

foto: Profimedia

Ali Meghan Markle že čuti premočan pritisk javnosti in kraljeve družine?

Od kar sta novembra uradno potrdila, da sta v razmerju, se je igralka Meghan Markle znašla pred še bolj kritičnim očesom javnosti. Zdaj pa se je odločila, da zaključi z zelo pomembnim poglavjem svojega življenja. Igralka je namreč kar 3 leta pisala blog, Tig, o življenjskem stilu, hrani, potovanjih, lepoti in modi. Zdaj pa je temu početju naredila konec

''Za vse moje Tig prijatelje. Po skoraj 3 lepih letih avantur z vami, je čas, da se od Tiga poslovim. Kar se je pričelo kot projekt zaradi strasti, se je spremenilo v neverjetno skupnost inspiracije, podpore, zabave in prostega duha. Moje dni ste naredili svetlejše in to izkušnjo napolnili z veseljem. Še naprej iščite te ‘tig’ trenutke, raziskujte, se smejte, si drznite in bodite sprememba, ki si jo želite videti v svetu. Nad vsem pa, ne pozabite svoje vrednost. Kot sem vam vedno govorila: ti, moj dragi prijatelj, si dovolj. Hvala za vse,'' je v svoji poslovilni objavi, ki jo je pospremila s številnimi fotografijami, zapisala Meghan.

Ob poslovilnem pismu pa ni zapisala, zakaj se od svojega ljubiteljskega projekta sploh poslavlja. Številni zdaj ugibajo, ali za vsem skupaj stoji kraljeva družina, kateri igralkin način življenja zagotovo ni pogodu.

Kaj pa Meghan počne raje, kot da se druži s svojim izbrancem? Preverite tukaj!

prejšnji članek
Slovenska voditeljica vsem pokazala koga najbolj ljubi
Svet slavnih
Slovenska voditeljica vsem pokazala koga najbolj ljubi
naslednji članek
Isaac Palma ženi javno izkazoval ljubezen
Resničnostni šovi
Isaac Palma ženi javno izkazoval ljubezen