požar avto hiša
Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni vozili, ogenj zajel tudi hišo

zaprti-menedžerji
Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred njim že moral v zapor

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dejan Zavec s pestmi nad soseda Andreja!

11. 4. 2017; 09.00
Avtor: V. M.
Sosedje Zavec andrej

''Andrej začuda ni pokazal prav nobenega strahu!'' foto: Planet TV

Ne, ni šlo nesrečen splet dogodkov, v katerem bi največji slovenski boksar izgubil živce, ter se znesel nad ubogim sosedom. Naklep je bil skrbno načrtovan in premišljen, Dejan Zavec pa ob tem ne čuti obžalovanja.

Še več, dogodek mu bo ostal v zelo lepem spominu. Kako le ne, ko pa je za njim nadvse zabavna izkušnja, ki se je odvijala na snemanju humoristične nadaljevanke Dragi sosedje. Dejan Zavec je namreč stopil v igralske čevlje in se v Beogradu pridružil ekipi igralcev, ki na hodnikih večstanovanjske zgradbe ustvarjajo komične sosedske odnose.



Zavec navdušen nad igralsko ekipo
Če je imel Dejan pred nastopom v nadaljevanki kanček treme, pa se je slednja razblinila v trenutku, ko je stopil med člane igralske zasedbe. ''Bil sem resnično izjemno presenečen, kako toplo so me sprejeli. Že ko sem stopil v prostor, me je prevzela njihova pozitivna energija. Bil sem popolnoma sproščen, počutil sem se izjemno, ravno zaradi njih, ki so mi izkušnjo močno olajšali in me povsem razbremenili. Navkljub kameram nisem bil niti malo napet,'' je za naš portal povedal Zavec.

Če je prisotna trema, se lahko pripeti, da nam iz spomina uidejo stavki, ki bi si jih sicer zlahka zapomnili. Tako nas je zanimalo tudi, če si je Dejan težko zapomnili besedilo. ''Ja veste, kako to gre, če ne gre z lepa, gre pa z grda,'' se smeji Zavec in pojasni, da je imel sprva nekoliko pomislekov, če bo besedilo dobro povedal, ampak se je izkazalo, da so bile vse skrbi odveč. ''Ti igralci so pokazali največjo mero profesionalnosti. Rekli so mi, da naj bom sproščen in res je vse steklo tako, da niti nisem imel občutka, da so prisotne kamere.''

Divji spopad z neustrašnim Andrejem
Dejan je svoje črne rokavice pomolil pod nos igralcu Nenadu Tokaliću, ki v seriji upodablja lik šarmantnega hotelskega natakarja Andreja Jovanoviča.

Pa so se Nenadu ob njegovi pojavi kaj tresle hlače? ''Za čuda je bil samozavesten, tako zelo, da bi ga kar prijavil v ring! Prav nobenega strahu ni pokazal,'' prikimava Dejan, ki si bo svoj nastop lahko prvič ogledal skupaj z gledalci nadaljevanke. ''Smo kar malo radovedni vsi skupaj, sploh hčeri, ki tudi sicer spremljata nadaljevanko in že dobro poznata tako imena likov, kot celotno sceno,'' nam še pove naš največji slovenski boksar, ki si bo serijo ogledal nocoj.

Zvezdana Mlakar je o slovenskih novinarjih povedala resnico. Kliknite tukaj!

Andrej z rdečimi rokavicami pošteno zamahnil proti Dejanu.

Andrej z rdečimi rokavicami pošteno zamahnil proti Dejanu. foto: Planet TV

Akterji nadaljevanke Dragi sosedje so tokrat gostilni našega največjega slovenskega boksarja.

Akterji nadaljevanke Dragi sosedje so tokrat gostilni našega največjega slovenskega boksarja. foto: Planet TV

prejšnji članek
TEST: V nekaj minutah do snežno belih jajc!
Moda&Lepota
TEST: V nekaj minutah do snežno belih jajc!
naslednji članek
Denis Porčič: padel mi je kamen od srca
Resničnostni šovi
Denis Porčič: padel mi je kamen od srca