Večni romantik Gašper Rifelj Odkrito.si

Ločitev zaznamovala Gašperja Riflja

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 25. maja

soči_stadion_nogomet Svet24.si

Navijači, pozor: opozarjajo pred ošpicami, ...

dolina triglavskih jezer, triglavska jezera Svet24.si

Razkrivamo največje slovenske veleposestnike

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

poterbin 2 Njena.si

Dončićevo mamo označili za najlepšo na svetu

alen kobilica Njena.si

Alen Kobilica jo končno ima!

Nina Donelli v Splitu povzročila pravi kaos
| K.M.

Nina Donelli v Splitu povzročila pravi kaos

Mlada in vse bolj uspešna Nina Donelli, ki je letos izdala svoj prvi album razvija svojo glasbeno kariero v prvi predstavi.

Po udeležbi na največjem hrvaškem festivalu CMC v vodicah kjer se je predstavila s pesmijo Ako Ako, Nina Donelli te dni promovira svojo novo pesem z naslovom Glumica. Spot za pesem je seksipilna pevka posnela v Splitu kjer pa ni manjkalo naključnih sprehajalcev, ki so želeli fotografijo.

»Pesem smo snemali v Splitu in ko smo snemali kadre po ulicah kjer se z dekleti zabavamo je bilo res kaotično. Ljudje so se ustavljali opazovali, snemali, želeli fotografijo. Zelo navdušeni so bili tudi tujci kateri so mislili da se snema film glede na ekipo (smeh). Meni je bilo zelo zabavno in veliko mi pomeni, da me ljudje prepoznajo in želijo fotografijo z menoj. To pomeni, da sem na pravi poti k uresničitvi svojih sanj,« nam je o snemanju spota povedala devetnajstletna Nina.

Foto: last izvajalke - Dekleta so med snemanjem spota požela zelo veliko pozornosti.

Glumica je lahkotna poletna pesem, ki govori o tem da je bolje biti dobre volje kot živeti v drami. Govori o dekletu, ki živi svoje življenje in v tem uživa. V realnem svetu pa je Ninino življenje kar kaotično, saj poleg glasbenih obveznosti pomaga voditi tudi družinsko podjetje in študira.

»Moj delovnik je naporen ampak v tem uživam. Uživam tako v službi kot v glasbi. Glasbe sploh ne gledam kot službo ker na odru živim svoje sanje. Mi je pa tudi v »pravi« službi všeč, še najmanj rada grem na faks (smeh). Kot pravi pesem »ne zanima me drama«, tako jaz v svojem kaosu najdem red in uživam življnje. Je pa ob glasbi vse veliko lažje,« nam je za konec povedala Nina.