Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nina Donelli v Splitu povzročila pravi kaos

12. 8. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
IMG_8818
Mlada in vse bolj uspešna Nina Donelli, ki je letos izdala svoj prvi album razvija svojo glasbeno kariero v prvi predstavi.

Po udeležbi na največjem hrvaškem festivalu CMC v vodicah kjer se je predstavila s pesmijo Ako Ako, Nina Donelli te dni promovira svojo novo pesem z naslovom Glumica. Spot za pesem je seksipilna pevka posnela v Splitu kjer pa ni manjkalo naključnih sprehajalcev, ki so želeli fotografijo.

»Pesem smo snemali v Splitu in ko smo snemali kadre po ulicah kjer se z dekleti zabavamo je bilo res kaotično. Ljudje so se ustavljali opazovali, snemali, želeli fotografijo. Zelo navdušeni so bili tudi tujci kateri so mislili da se snema film glede na ekipo (smeh). Meni je bilo zelo zabavno in veliko mi pomeni, da me ljudje prepoznajo in želijo fotografijo z menoj. To pomeni, da sem na pravi poti k uresničitvi svojih sanj,« nam je o snemanju spota povedala devetnajstletna Nina.

foto: last izvajalke

Glumica je lahkotna poletna pesem, ki govori o tem da je bolje biti dobre volje kot živeti v drami. Govori o dekletu, ki živi svoje življenje in v tem uživa. V realnem svetu pa je Ninino življenje kar kaotično, saj poleg glasbenih obveznosti pomaga voditi tudi družinsko podjetje in študira.

»Moj delovnik je naporen ampak v tem uživam. Uživam tako v službi kot v glasbi. Glasbe sploh ne gledam kot službo ker na odru živim svoje sanje. Mi je pa tudi v »pravi« službi všeč, še najmanj rada grem na faks (smeh). Kot pravi pesem »ne zanima me drama«, tako jaz v svojem kaosu najdem red in uživam življnje. Je pa ob glasbi vse veliko lažje,« nam je za konec povedala Nina.

prejšnji članek
Nekoč je bila popolnoma drugačna
Svet slavnih
Nekoč je bila popolnoma drugačna
naslednji članek
Zvezda Reke ljubezni se je poročila na skrivaj
Svet slavnih
Zvezda Reke ljubezni se je poročila na skrivaj
#nasazenazenska
nasazenazenska