nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

FOTO: Znani Slovenci, ki jih bodo obdržali

25. 11. 2017; 07.00
Avtor: A. C./Zvezde
Ajda Smrekar in Sebastian Cavazza

Sebastian in Ajda Smrekar svojo zvezo gradita na trdnih temeljih zaupanja, spoštovanja in razumevanja. foto: Marko Vavpotič / M24.si

Skovanka movember je križanec med besedama moustache in november. Domislili so se je leta 2003 v Avstraliji, kjer so si moški mesec dni puščali brke in s tem opozarjali na ozaveščanje o raku na prostati. Akcija se je razširila po vsem svetu, tudi letos so se ji pridružili številni znani Slovenci. Nekateri so brke skombinirali celo skupaj z brado. Presodite, kako jim pristajajo.

Tadej Toš: Nekaj vztrajno poganja

Najhitreje govorečega Štajerca smo bili vajeni gledati zgoraj brez, z brado in brki, nekaj časa je na odru in za njim prisegal samo na brke. S tenko črto nad zgornjo ustnico je spominjal na junake gangsterskih filmov. Zdaj pa mu spet poganja nekaj kosmatega.

Matej Puc: Bogato kosmato

Simpatični igralec, ki blesti na odru in televiziji, ne mara samo brkov, temveč si čas prihrani tudi s tem, da mu ni treba briti brade.

Filip Flisar: Nekoč samo brki, zdaj še brada

Simpatičnemu smučarskemu krosistu so že pred časom nadeli naziv prvi brki Slovenije, saj je iz njih naredil svojo zaščitno znamko, ki jo je tudi dobro tržil. Zadnje čase pa okrasu nad zgornjo ustnico ne posveča toliko pozornosti, saj naokoli raje hodi z brado.

Robert Korošec: Simpatično zaraščen

Igralec Robert Korošec je kosmat zelo všeč svoji izvoljenki, igralki Nini Rakovec. Njuna hči Lejla, ki se je rodila februarja, pa svojega očeta ne pozna drugače kot z brado. Veselo se smeji, ko jo žgečka z dlakami, zato ne razmišlja o tem, da bi se obril.

Sebastian Cavazza in Jernej Lorenci: Kateri ima lepše?

Uspelo nam je ujeti dva postavna in uspešna kosmatinca – igralca Sebastiana Cavazzo in režiserja Jerneja Lorencija. Sebastian je z dlakami okoli brade in ustnic počel že vse mogoče, jih krajšal in puščal daljše, zagotovo pa mu brki in bradica pristajajo tako v času movembra kot tudi v čisto običajnih dneh. Tudi Jernej je že nekaj časa kosmat.

Žiga Divjak: Z brki in brado do možatosti

Režiser Žiga Divjak je precej deškega videza, zato si je do možatosti pomagal z brki in brado. Njegove prijateljice so to pozdravile, ravno tako pa je vesel, da z (ne)britjem prihrani nekaj časa.

Žan Perko: Vesel poganjanja

Mladi igralec, ki nastopa v nanizanki Reka ljubezni, prihaja iz ugledne igralske družine, saj je njegova mama Vesna Jevnikar, ki si je sprva želela, da bi njen sin v življenju počel kaj drugega, ko pa je videla njegovo vročo željo, ga je seveda podprla. Ravno tako nima nič proti njegovi bradici in brkom, ki nežno poganjajo.

Matej Puc s partnerico Jano.

Matej Puc s partnerico Jano. foto: Marko Vavpotič / M24.si

foto: Mediaspeed

Med najbolj znanimi brkači je Filip Flisar, ki pa si je pustil rasti še brado.

Med najbolj znanimi brkači je Filip Flisar, ki pa si je pustil rasti še brado. foto: Mediaspeed

prejšnji članek
Jodie Whittaker: Nova Doktorica Who
Svet slavnih
Jodie Whittaker: Nova Doktorica Who
naslednji članek
Marcel Štefančič jr.: Učna leta so mimo
Svet slavnih
Marcel Štefančič jr.: Učna leta so mimo