dnevnik 191 Odkrito.si

Dnevnik: Darja Groznik doživela šok zaradi plače

točenje bencina, gorivo Svet24.si

Tako drago nismo tankali od leta 2015

kate middleton, william, dojenček, novorojenček Svet24.si

Kate in William pokazala novega princa

cepljenje, cepivo, ošpice Svet24.si

Bo lahko zdravnik izgubil licenco, če nasprotuje ...

nick-jonas-billboard-music-awards-2016-03 Najstnica.si

Nick Jonas se je tako poklonil preminulemu ...

Nadiya Bychkova in Miha Vodičar Njena.si

Nadiya Bychkova in Miha Vodičar zopet skupaj

Helena Blagne Njena.si

Kdo je postavni spremljevalec Helene Blagne?

Ed Sheeran ima dvojnika, ki se mu bo zmešalo!
| V. M.

Ed Sheeran ima dvojnika, ki se mu bo zmešalo!

Ne, moški na fotografiji ni priljubljeni pevec Ed Sheeran. Mu je pa zelo podoben. Tako vsaj pravijo vsi tisti, ki mladeniču prekrižajo pot in ga nadlegujejo na vsakem koraku. Divje kričanje oboževalk je del njegovega vsakdana, tudi med trgovinskimi policami, kjer preživi večji del dneva ...

Da ni prav lahko biti slaven, že nekaj časa spoznava Wesley Byrne, ki se vsakodnevno spopada z oboževalci slavnega pevca Eda Sheerana. Medtem ko se lahko slednji umakne pred očmi radovedne javnosti, se mora namreč Wesley vsak dan odpraviti v službo v večjo živilsko trgovino, kjer je zadolžen za polnjenje polic. Pa to ni ravno lahko, če te pri delu nenehno nadlegujejo Edovi oboževalci, ki so kakopak osupli, ko vidijo svojega idola med trgovskimi policami. Kljub temu jih to ne odvrne, da ga ne bi poprosili za skupno fotografijo in avtogram, medtem ko jih Wesley vztrajno prepričuje, da je slavnemu pevcu zgolj podoben.

Foto: Profimedia - Pevčevi oboževalci ga nenehno prosijo za skupno fotografijo in avtogram.

Wesley pravi, da tudi zunaj trgovine ni nič bolje. Ljudje ga ustavljajo na ulici, kričijo, mu mahajo in se želijo z njim fotografirati. Tako vsiljive so zlasti ženske oboževalke, ki jih njegovo dekle ne prenaša najbolje. Včasih je za voljo miru oblekel črn plač in pokrivalo, a je s tem vzbudil še več pozornosti.

25 – letnik pove, da tedaj, ko se je vse skupaj začelo, sploh ni vedel, kdo je Ed Sheeran. ''Pred leti sem naletel na moškega, ki je bil prepričan, da sem nekdo drug. Zadržal me je 15 minut, mi zastavljal vprašanja in zahteval, da mu pojem. Niti sanjalo se mi ni, o kom govori. Ko sem prišel domov, sem na spletu preveril ime, ki ga je omenjal ter osupnil nad podobnostjo,'' se spominja Wesley.

Foto: Profimedia - Slavni pevec Ed Sheeran.