dnevnik 191 Odkrito.si

Dnevnik: Darja Groznik doživela šok zaradi plače

horoskop-astrologija Svet24.si

Horoskop za torek, 24. aprila

kate middleton, william, dojenček, novorojenček Svet24.si

Kate in William pokazala novega princa

Toronto, kombi Svet24.si

FOTO in VIDEO: Nameren napad: znana identiteta ...

nick-jonas-billboard-music-awards-2016-03 Najstnica.si

Nick Jonas se je tako poklonil preminulemu ...

severina pevka hrvaška Njena.si

Severina šokirana in v solzah

Anna Paynich Njena.si

MasterChef: Anna priznala, da najraje kuha gola

Največji problem Tanje Žagar
| V. M.

Največji problem Tanje Žagar

Vas zanima, kaj je največja težava lepe pevke Tanje Žagar, od kar je postala mamica? Takole pravi …

Pevka Tanja Žagar je sinoči razveselila svoje oboževalce z javljanjem v živo. Medtem ko se je iz štajerske vračala domov v Ljubljano, je svoje virtualne prijatelje pozdravila prek facebooka in z njimi prekipevajoč od energije poklepetala. Ob tem jim je povedala, da se ima super, da navkljub pozni uri ni zaspana, vsem skupaj voščila vse lepo v novem letu in med razigranim klepetom razkrila še, kaj je njen največji problem od kar je postala mamica.

''Nič mi ni problem. Vse je super in lepo in z veseljem vse delam … Edini moj največji problem je ta, da mešam dneve in ure in vse. Preden se spomnim, kateri dan je, je že naslednji dan. Je že pojutrišnjem, je že naslednji teden,'' se smeji Tanja.

Vsem svojim zvestim oboževalcem, ki jo redno spremljajo na koncertih, pa bo pevka hvaležnost izrazila tako, da jim bo nekoliko bolj približala svoj svet. ''Sem se odločila, da vam bom letos na koncertih kar tako malo povedala svojo življenjsko zgodbo. Malo več podrobnosti.'' Slednje je močno razveselilo njene poslušalce, ki so nato njeno javljanje v živo pospremili s številnimi intimnimi vprašanji.Tanja jim je tako s poudarkom obljubila, da bo na vsa podrobna vprašanja oboževalcev odgovarjala na vseh svojih koncertih. ''Tako sem se odločila, da bomo udarili take življenjske teme, odkrivali in razkrivali …''

Morda vas zanima še: Ed Sheeran ima dvojnika!