Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Največji problem Tanje Žagar

11. 1. 2018; 08.30
Avtor: V. M.
TANJA ZAGAR

Tanja Žagar foto: Arhiv Svet24

Vas zanima, kaj je največja težava lepe pevke Tanje Žagar, od kar je postala mamica? Takole pravi …

Pevka Tanja Žagar je sinoči razveselila svoje oboževalce z javljanjem v živo. Medtem ko se je iz štajerske vračala domov v Ljubljano, je svoje virtualne prijatelje pozdravila prek facebooka in z njimi prekipevajoč od energije poklepetala. Ob tem jim je povedala, da se ima super, da navkljub pozni uri ni zaspana, vsem skupaj voščila vse lepo v novem letu in med razigranim klepetom razkrila še, kaj je njen največji problem od kar je postala mamica.

''Nič mi ni problem. Vse je super in lepo in z veseljem vse delam … Edini moj največji problem je ta, da mešam dneve in ure in vse. Preden se spomnim, kateri dan je, je že naslednji dan. Je že pojutrišnjem, je že naslednji teden,'' se smeji Tanja.

Vsem svojim zvestim oboževalcem, ki jo redno spremljajo na koncertih, pa bo pevka hvaležnost izrazila tako, da jim bo nekoliko bolj približala svoj svet. ''Sem se odločila, da vam bom letos na koncertih kar tako malo povedala svojo življenjsko zgodbo. Malo več podrobnosti.'' Slednje je močno razveselilo njene poslušalce, ki so nato njeno javljanje v živo pospremili s številnimi intimnimi vprašanji.Tanja jim je tako s poudarkom obljubila, da bo na vsa podrobna vprašanja oboževalcev odgovarjala na vseh svojih koncertih. ''Tako sem se odločila, da bomo udarili take življenjske teme, odkrivali in razkrivali …''

Morda vas zanima še: Ed Sheeran ima dvojnika!

prejšnji članek
FOTO: Vroče fotografije Kim Kardashian
Svet slavnih
FOTO: Vroče fotografije Kim Kardashian
naslednji članek
Ed Sheeran ima dvojnika, ki se mu bo zmešalo!
Svet slavnih
Ed Sheeran ima dvojnika, ki se mu bo zmešalo!