nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

FOTO: Vzdržljivi Challe Salle neutrudno poziral

5. 3. 2018; 11.00
Avtor: V. M.
Challe Salle

foto: Mediaspeed

Challe Salle je dokazal, kako veliko mu pomenijo prav vsi oboževalci. V petek si je namreč vzel čas za najmlajše, s katerimi se je družil, zabaval in fotografiral.

Petek je bil prav poseben dan za najmlajše oboževalce priljubljenega slovenskega raperja Challeta Salleta. Njihov idol je namreč v ljubljanskem trampolin parku Woop pripravil žur in nepozabno zabavo v zraku. Slednje je potekalo v znamenju premiere novega videospota Letim, ki bo luč sveta ugledal danes, izbrana družba pa si ga je lahko ogledala že v petek.

Navdušena množica. foto: Mediaspeed

Bar trampolin parka je do zadnjega kotička napolnila navdušena mladina, ki je skupaj s Challetom prepevala njegove največje hite. Z navdušenjem so sprejeli tudi novo video zgodbo, ki je nastala ravno v svetu trampolinov, kamor jih je glasbenik pospremil po uvodnem žuru in skupaj z njimi skakal, telovadil, se zabaval ter naredil neskončno število selfijev. Utripanje množice je pričalo, da gre za pravo zvezdniško evforijo in da je Challe Salle glasbenik, ki najstnikom predstavlja vzornika in idola.

Mladina zvezdnika ni spustila iz rok. Pozno v večer se je skupa z njimi fotografiral in podeljeval podpise. foto: Mediaspeed

Pevec je tekom celotnega večera več kot dokazal, da mu zelo veliko pomenijo tudi najmlajši poslušalci. Pozno v večer je namreč brez predaha podeljeval podpise, poziral in nizal selfije, pri čemer je vseskozi ostal nasmejan, energičen in dobro razpoložen. Potrpežljivost in profesionalen odnos glasbenika so pohvalili tudi starši, ki so se ob pogledu na neskončno število širokih nasmehov šaljivo strinjali, da je izvedel intenzivnejši trening joge obraza.

Pevec je mladino pospremil na zabavo na trampolinih. foto: Mediaspeed

Mladina je prostor napolnila do zadnjega kotička.

Mladina je prostor napolnila do zadnjega kotička. foto: Mediaspeed

Najstnikom bo večer ostal v nepozabnem spominu.

Najstnikom bo večer ostal v nepozabnem spominu. foto: Svet24

prejšnji članek
Oskarji: Zmešnjava barv in preveč gole kože
Moda&Lepota
Oskarji: Zmešnjava barv in preveč gole kože
naslednji članek
TEFAL IN ROWENTA: To sta izbrana produkta leta 2018!
Moda&Lepota
TEFAL IN ROWENTA: To sta izbrana produkta leta 2018!