pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Kdo je kriv, da bolniki v UKC Ljubljana zaradi starih naprav ne morejo do preiskav?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kdo je osupljiva slovenska stevardesa s plakata?

12. 4. 2018; 06.30
Avtor: V. M.
jasna pilot diva

foto: Planet TV

Fotografija spominja na velike plakat letalske družbe. Na njej žari glamurozna stevardesa, ki jo pod roko drži postaven pilot. Kaj se tukaj pravzaprav dogaja?

Nekaj strašno domiselnega! Ekipa oddaje Projekt Diva je prisluhnila sanjam mamice štirih otrok in jo stilsko preobrazila v glamurozno stevardeso. Kaj porečete, so se dobro odrezali?

Jasna Bučič je o poklicu stevardese sanjala že od malih nog. "Ta želja je bila neskončna, sploh nisem razmišljala, da bi počela karkoli drugega, kot pa da bi naredila tečaj in se izšolala za stevardeso,'' je pojasnila predana mama štirih otrok, ki je morala svoje ambicije zaradi spleta okoliščin postaviti na stranski tir.

Jasna v pričakovanju velike spremembe. foto: Planet TV

In tako se je utrnila misel, ki je prerasla v fantastično kreativno idejo. Ekipa Projekta Diva je bila namreč nad izzivom nadvse navdušena, ideje za izvedbo so poletele kot si je od nekdaj želela svetlolasa Jasna. Kot pojasnjujejo, niso želeli ustvariti klasičnega, uokvirjenega videza stevardese, temveč nekaj bolj svežega in glamuroznega, na koncu pa so se odločili Jasno preobraziti v modno in sodobno stevardeso.

Jasna Bučič pred in po preobrazbi. foto: Planet TV

Poleg ličenja, oblikovanja pričeske in izbire obleke ter modnih dodatkov, je za za ključek in nepozaben spomin poskrbel modni fotograf Miran Juršič. Slednji je želel ustvariti modno-komercialno fotografijo, kakršno bi posnel za letalsko družbo in bi jo občudovali na jumbo plakatih, v reklami in revijah. Za piko na i je Jasni pripravil tudi presenečenje in poskrbel za prav poseben rekvizit - pilota! Jasna je tako končno lahko uresničila svoje sanje in se kot čudovita, urejena ženska postavila ob bok pilotu. 

prejšnji članek
Razigrana Tina dva meseca po porodu takole žari
Svet slavnih
Razigrana Tina dva meseca po porodu takole žari
naslednji članek
Khloe Kardashian doživela hladen tuš
Svet slavnih
Khloe Kardashian doživela hladen tuš