nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Preobrazba slovenske gasilke v glamurozno damo

17. 4. 2018; 11.00
Avtor: V. M.
projekt diva suzana anžur 2

foto: PLANET TV

V peti oddaji Projekt Diva je kreativna ekipa osupnila s preobrazbo, tekom katere so poklicno gasilko spremenili v glamurozno damo iz dvajsetih let prejšnjega stoletja.

V oddaji Projekt Diva so tokrat svoje kreativne prste uperili v 33-letno Suzano Anžur, pogumno in predano poklicno gasilko, ki večino časa preživi v gasilski uniformi. Tudi sicer jo je moč le redko zaslediti v krilu in petkah, tudi zasebno ima namreč rada udobna in lagodna oblačila, taka, v katerih je vedno pripravljena na akcijo. Ker bolj ženstvena oblačila nosi le na svečanih gasilskih prireditvah je bila njena prva želja, da bi jo oblekli elegantno in popolnoma drugače, kot se je navajena obleči. 

Lucija je v dnevni slog Suzane vpeljala krilo, ki ga poklicna gasilka zelo redko nosi. foto: PLANET TV

Kreativna ekipa je tako sledila njeni želji in navdih črpala iz mode dvajsetih let prejšnjega stoletja ter se zgledovala po slogu, ki ga vidimo v filmu Veliki Gatsby. Ob tem so prisluhnili tudi njeni želji po dolgih laseh. A le za kratek čas, Suzana ima namreč tako kratke lase zaradi narave svojega poklica, zato so končni učinek dosegli z lasuljo srednje dolžine.

Lepa Suzana je ena izmed dveh žensk, ki se v Sloveniji z gasilstvom ukvarjata poklicno. foto: PLANET TV

''Pridihu dvajsetih je sledila tudi Lucija, ki je izbrala dolgo črno obleko z razporkom s pošitki in ornamenti. Umetnik ličenja Empera je Suzani zadimil oči v temnih, bronastih in rjavih tonih in dodal svetleč gloss v barvi fuksije. Modni fotograf Miran Juršič pa je bil tisti, ki je poskrbel za fotografijo, ki kar kriči po razkošju in glamurju tistega obdobja,'' pojasnjujejo na Planet tv.

Tudi tokrat je ekipi uspelo ustvariti čudovito preobrazbo. foto: PLANET TV

prejšnji članek
Vse za temeljito čiščenje vaše kože!
Moda&Lepota
Vse za temeljito čiščenje vaše kože!
naslednji članek
Gospodinja iz strasti ustvarila kariero in rešila družino
Resničnostni šovi
Gospodinja iz strasti ustvarila kariero in rešila družino