zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Vesno Šošterič zapustil Jožko

8. 6. 2018; 06.30
Avtor: V. M.
vesna joško 3

Ko sta se končno vrnila z zmenka, je Vesna spuščala pogled, zardevala je in bila vsa nasmejana. foto: POP TV

Vesna Šošterič je izbrala Jožka, do neba zaljubljenega Miha pa poslala domov. A njeno srce jo je, kot kaže, popeljalo na pot, ki se ni končala tako, kot si je želela …

Vesna Šošterič se je v šov Ljubezen po domače prijavila v upanju, da bo našla poštenega fanta, s katerim si bo ustvarila družino. Za njeno srce se je potegovalo osem izbrancev, med katerimi se je znašel tudi fant, ki je v njej videl sanjsko žensko.

Miha je šov zapustil s strtim srcem. foto: POP TV

A podeželska pravljica menda ni imela srečnega zaključka. Ob koncu zgodbe, ki se še odvija na malih ekranih, se je Vesna odločala med Mihom in Jožkom. Izbrala je slednjega. Da se bo tako odločila, je Miha slutil že prej, zato ji je olajšal odločitev pred kamero in ji podal svoj blagoslov: ''Vem, da boš izbrala Jožka. Želim vama vso srečo, samo če se vama kdaj zalomi, ker te imam vseeno rad in moje srce bije za tvoje, sem ti kasneje na voljo."

Če gre verjeti govoricam, ki so med predvajanjem šova curljale na plan, se je slednje tudi resnično zgodilo. Jožko naj bi namreč Vesno zapustil, 34-letnica pa naj bi nato priložnost dala romantičnemu Mihi.

Ali je Miha našel srečo na Vesninem posestvu in kaj se z zvezdo šova dogaja danes, torej skoraj leto po snemanju, uradno še ni znano. Na slednje bo namreč potrebno počakati do tedaj, ko se na malih ekranih odvije zadnji del odmevnega šova. Kmalu torej ...

Ima Vesna težave s tem ljubosumnežem?

foto: Planet TV

Razkrito: Tamara in Renato se bosta poročila!

foto: Revija Zvezde

prejšnji članek
Ashton Kutcher se je opogumil in razkril, zakaj nosi kapo!
Svet slavnih
Ashton Kutcher se je opogumil in razkril, zakaj nosi kapo!
naslednji članek
Ima britanska kraljica raje Meghan kot Kate?
Svet slavnih
Ima britanska kraljica raje Meghan kot Kate?