favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Umrl mladi zvezdnik priljubljene serije

11. 6. 2018; 08.00
Avtor: V. M.
goldbergovi

foto: Profimedia

Umrl je 20-letni igralec Jackson Odell, najbolj poznan po vlogi študenta Arija Caldwella iz priljubljene humoristične serije Goldbergovi (The Goldbergs).

Ameriško javnost pretresa novica, da je ugasnilo še eno mlado življenje. Umrl je namreč 20-letni pevec, pisec pesmi in igralec Jackson Odell. Mladeniča so neodzivnega našli na domačem domu v dolini San Farnando. Po pojasnilu oblasti, ni znakov nasilnega dejanja. Vzrok smrti za enkrat še ni znan, počakati bo potrebno na izsledke obdukcije.

Jackson Odell foto: Profimedia

''Naša družina je izgubila ljubljenega sina in brata. Spomin nanj ne bo nikoli zbledel, bil je čudovita, ljubeča in nadarjena duša. Toliko vsega bi še lahko delil s svetom. Takšnega bomo ohranili v spominu. Naša želja je, da tako ravnate tudi ostali,'' je v izjavi za javnost sporočil Jacksonova žalujoča družina in dodala, da bodo sedaj poskušali najti smisel tragične izgube, ob čemer naprošajo za spoštovanje zasebnosti.

Bil je nadarjen igralec, pevec in pisec pesmi. foto: Profimedia

Jackson je najbolj poznan po vlogi v priljubljeni ameriški humoristični nanizanki Goldbergovi (The Goldbergs), kjer je upodobil simpatičnega študenta Arija Caldwella. Mladenič je igral tudi v nanizanki Sodobna družina in najstniški seriji iCarly.

foto: Pop tv

prejšnji članek
Na skrivaj posneli dramo zvezd Ljubezen po domače
Resničnostni šovi
Na skrivaj posneli dramo zvezd Ljubezen po domače
naslednji članek
Slovenski športnik Jakov Fak stopil pred oltar
Svet slavnih
Slovenski športnik Jakov Fak stopil pred oltar
#obraziavenija
obraziavenija