kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Na skrivaj posneli dramo zvezd Ljubezen po domače

11. 6. 2018; 09.00
Avtor: V. M.
sonja milan

foto: POP TV

Kdo bi si mislil, da se bo največ drame odvilo med najstarejšimi akterji resničnostnega šova.

Če je Milan Medved do zadnjega dne vedel, kako želi, da se odvije njegova zgodba pred malimi zasloni, se je tik pred zdajci vse spremenilo. Iskreno priznanje prijetne Sonje, ki se je družbi izbrank priključila zadnja, ga je tako močno vrglo iz tira, da je nepričakovano odvihral iz snemanja. Med zasebnim pomenkom je namreč Sonja Milanu razgalila srce in priznala, da do njega goji čustva. "Jaz samo to vem, da si mi všeč. In z vsemi svojimi lepimi trenutki, ki si mi jih tukaj nudil, je bilo čudovito. Več kot toliko ne zmorem." Zaljubljeni gospe se je utrnila solza, a je hkrati ostala prizemljena in pokončna. Ni je bilo sram razkriti svoja čustva, a je hkrati želela, da se v primeru zavrnitve z bolečino spopade sama in ne pred očmi radovedne javnosti.

Je po šovu med njima vzklila ljubezen? foto: POP TV

Milana Sonjina pristna naklonjenost še zdaleč ni pustila ravnodušnega. "Niti razmišljal nisem o tem, da bi se v mene nekdo tako hitro zaljubil ... Jaz sem glede tega šokiran in zdaj se mi zopet v moji glavi vse nekako ruši, pa vse spreminja. Ne vem več.'' Ker se ni zmogel zbrati, je snemanje zapustil, vendar ga snemalna ekipa ni spustila izpred oči. Tako so na skrivaj posneli ljubezensko dramo, ki se je odvila med akterjema priljubljenega šova. Tekom razgovora smo izvedeli, da je Milan mož beseda in da bije bitko sam s seboj, ker ne zmore pretrgati dane obljube. Odločil se je namreč že za Anno, z nenadnim preobratom pa ni želel povzročiti bolečine in razočaranja.

Sonja je na Milana takoj naredila dober vtis. Žal mu je, da je na posestvo prišla kasneje od drugih izbrank. foto: POP TV

A nemara je kasneje s končno odločitvijo povzročil precej več srčne bolečine. Ko je napočil čas odločitve, se namreč ni odločil s srcem. Izbral je Anno, za katero sta preostali tekmovalki jasno povedali, da ji je mar zgolj za zmago in romantično potivanje, nikakor pa ne za Milana. Slednje naj bi po njunih besedah v neuradnih izjavah razkrila tudi Anna sama. Svetlolasa gospa je bila v zmago prepričana vse do konca ali jo je Milan zanimal tudi potem, ko so ugasnili žarometi, pa bomo nemara izvedeli prav kmalu. Kdo ve, morda pa je sivolasi gospod spoznal, kaj v življenju resnično šteje in sledil izbranki, ki ji je pred kamero strl srce.

Milan je izbral Anno. foto: POP TV

prejšnji članek
To je moški, ki ga ljubi Ilka Štuhec
Svet slavnih
To je moški, ki ga ljubi Ilka Štuhec
naslednji članek
Umrl mladi zvezdnik priljubljene serije
Svet slavnih
Umrl mladi zvezdnik priljubljene serije