kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ko so ugasnile kamere, je bilo vroče

22. 6. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
simona mastnak jože

foto: Pop tv

Danes jima nemara ob pogledu oddaje ni tako prijetno pri srcu …

Čeprav si skoraj leto po šovu Simona in Jože nista več naklonjena, smo lahko minulo soboto na malih zaslonih spremljali romantične peripetije slavnega parčka. Mastnak je namreč Sonjo odpeljal na izlet na Bled, kjer so pošteno preskakovale iskrice. Jože je svojo rdečelasko očaral s čudovitim razgledom na jezero, med romantičnim razvajanjem pa sta nekoliko pogledala v kozarec, zaradi česar smo imeli priložnost spoznati Jožeta v nekoliko bolj sproščeni in zabavni podobi.

Ko sta ob koncu večera stiskajoč se v vroči kadi pregnala kamere, pa kot kaže, ni sledil lenoben spanec med belimi rjuhami. Simona je bila namreč zjutraj vsa skuštrana, bilo je očitno, da sta si čez noč privoščila še več romantike.

Rdečelaska je med zajtrkom povedala j, da je na Facebooku že spremenila status, saj sta z Jožetom par. Jože: "Itak." Simona: "Tako dolgo sem si želela biti z nekom v zvezi. Zaenkrat menim, da sem našla pravega." Tudi Jože je potrdil, da sta se zaljubila in da bosta par še naprej. Jože: "Jaz se bom maksimalno potrudil, da te priložnosti ne izpustim iz rok. Oziroma je ne smem izpustiti iz rok, nikakor ne."

Čeprav je bilo njuno romantično druženje sila prikupno, kasneje žal nista našla skupne besede: V šovu jo je izbral, v medijih pa se zmerjata

prejšnji članek
Katarina Čas naskrivaj postala pevka
Svet slavnih
Katarina Čas naskrivaj postala pevka
naslednji članek
To je najbolj privlačen Slovenec leta 2018
Svet slavnih
To je najbolj privlačen Slovenec leta 2018