mir narava
Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete sebi in predelate, kar vas bremeni

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Poglejte, kako podobna je Nataliji Kolšek hčerka Aiša!

30. 7. 2018; 12.00
Avtor: Vesna M
natalija kolšek in aiša naja

foto: Osebni arhiv

Kri ni voda in to vsekakor drži za Natalijo Kolšek in njeno starejšo hčerko Aišo Najo. Slednja je mamici na las podobna, njena največja želja pa je, da bi postala slava pevka.

Aiša Naja ni več mala deklica, ki se je rada skrivala za mamino krilo. Danes šteje že 14 let in je nadvse podobna mamici Nataliji Kolšek izpred davnih let, ko je bila tudi sama odraščajoča najstnica. Ni moč spregledati, da bo mladenka zrasla v prelepo dekle, za katero se bodo obračali mnogi pogledi. In za namenček, tako kot mamica, tudi ljubka Aiša odlično poje.

Aiša Naja je velika oboževalka Justina Bieberja foto: Osebni arhiv

Simpatije in velike sanje

Natalija nam zaupa, da je Aiša Naja že pet let velika oboževalka Justina Bieberja. ''Obiskali smo tudi njegov koncert v Zagrebu. Njena soba je v celoti polepljena z njegovimi plakati, ima ga tudi na oblačilih, torbicah in se zanima za njegovo življenje. Seveda ima tudi simpatije med svojimi vrstniki, teh imen pa ne povem,'' se smeji pevka in nam ob tem še zaupa, da je bila hčerka pri štirih letih zaljubljena v Raaya. ''Zaljubljena je bila od trenutka, ko ga je prvič videla, ko je bil še član skupine Turbo angels, za katere sem pisala besedila. Ta ljubezen je po nekaj letih minila, tako, da zdaj je le še Bieber,'' odkimava z glavo Natalija in dodaja, da je hčerka zelo marljivo in nadarjeno dekle.

''V šoli je odlična učenka, prepeva na prireditvah v šoli, povezuje program, angleški jezik obvlada do potankosti in dosega odlične rezultate na tekmovanjih. Sva veliki zaupnici, saj mi vse pove in ko potrebuje kak nasvet, ji ga z veseljem dam. Trenutna največja njena želja je, da bi postala slavna pevka.''

prejšnji članek
Z zajtrkom preprečite bolezni srca
Zdravje
Z zajtrkom preprečite bolezni srca
naslednji članek
Tako je videti Alya kot poletna uživačka
Svet slavnih
Tako je videti Alya kot poletna uživačka