pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Saša Einsiedler stran od otrok

28. 7. 2018; 08.00
Avtor: A. C., Zvezde
Saša Einsiedler (2)

Saša Einsiedler. foto: Mare Vavpotič/M24

"Velika dva ne hodita več z menoj na morje. Samo še smučanje ju pritegne," o svojih otrocih in dopustu pravi Saša Einsiedler.

Letošnje poletje je nekaj posebnega za eno najbolj znanih slovenskih mam, Sašo Einsiedler. Tudi zato, ker se je morala sprijazniti, da sta njena najstarejša od petih otrok že davno odrasla. »Te dni sem z otroki na morju. Seveda samo z mlajšimi tremi, velika dva ne hodita več z menoj na morje. Samo še smučanje ju pritegne,« iskreno pove Saša in doda, da je zdaj, ko so otroci večji, njihov dopust nekaj popolnoma drugega, kot je bil takrat, ko so bili drug za drugim vsi v plenicah in peskovniku.

»Zdaj lahko veliko več berem in počivam, saj ni več treba tekati za otroki in paziti, da se kdo ne zvali kam čez skale. Ko pridemo domov, pa odletim za tri tedne čez lužo. V Arizoni grem na izobraževanje k Jacku Canfieldu, to je tisti gospod, ki je napisal serijo uspešnic Kurja juhica za …, drugače pa je v samem svetovnem vrhu med coachi za osebni razvoj, dela tako s posamezniki kot s podjetji. En njegov certifikat že imam, sem se pa odločila preživeti v njegovi družbi in družbi uspešnih coachev z vsega sveta en teden na intenzivnem izobraževanju. Preostala dva tedna bova pa s partnerjem Andrejem potovala po Arizoni in si ogledala kakšen narodni park, upam pa, da si bom lahko tudi malo odpočila,« je razkrila poletne načrte. Ko pa se bo začela jesen, bo imela septembra delavnico, na kateri bo delila še čisto sveže znanje. »Komaj čakam, ker vidim, kako delujejo načela za doseganje uspešnosti za vse, ne glede na spol, starost, delo, ki ga opravljamo … Videti, kako ljudje okrog tebe napredujejo, postajajo bolj zadovoljni in uspešni, je tudi moj uspeh!«

prejšnji članek
To znamenje čaka neprijetna resnica!
Horoskop
To znamenje čaka neprijetna resnica!
naslednji članek
Slovenska igralka razkrila svoje najljubše
Kultura
Slovenska igralka razkrila svoje najljubše