mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenski pevec odkrival Evropo

15. 9. 2018; 07.00
Avtor: K.M.
NINO - Stockholm 3

Nino Ošlak foto: Nino Ošlak

Glasbenik Nino Ošlak je poletje preživel delovno, posnel svež videospot za njegovo aktualno radijsko uspešnico 'Moja moja', vseeno pa si je poleg morja privoščil tudi nekoliko daljše popotovanje po skandinavskih prestolnicah.

"Na kratko smo se ustavili za nekaj dni v vsaki od prestolnic Skandinavskih držav. S prijatelji smo si tako ogledali znamenitosti v Oslu, Stockholmu, Kopenhagnu in Helsinkih. No, smo pa povsod, razen v Oslu, preverili tudi nočno življenje in njihove zabave, ki so malo drugačne, kot smo jih vajeni pri nas" v smehu pove vsestranski glasbenik. Pravi, da so ljudje tam nekoliko bolj zadržani, a daleč od tega kot stereotipno velja.

Nino Ošlak foto: Nino Ošlak

"V Stockholmu sem en večer žural v baru 'nad mestom', ki ponuja res izjemen razgled na Švedsko prestolnico. Dan po žuru smo seveda morali gor tudi čez dan, da sem lahko naredil kakšno lepo sliko za spomin. Sem si pa ogledal tudi nekaj bolj lokalnih zanimivosti, ki mi jih je priporočila pevska kolegica Manuella, s katero se pa na kavi na Švedskem žal nisva ujela, saj je bila ravno v tem času v Sloveniji. Danska prestolnica ima svoj čar zaradi morja, ki je prepleteno z mestom. Vse te ladje, slikovite ulice, ne vem, meni je to res všeč, mesto me je navdušilo! Je pa res, da glede na to, da ljubim poletje, tam ne bi mogel živeti, saj so zime precej hude in trajajo dolgo (smeh) Mesto, ki je bilo že dalj časa na mojem seznamu želja. Njihova izjemna operna hiša me je navdušila, ne samo od zunaj, tudi od znotraj je izjemna. Res priporočam obisk," je o prestolnicah povedal pevec. 

Nino Ošlak foto: Nino Ošlak

Nino Ošlak foto: Nino Ošlak

prejšnji članek
Mojca Mavec končala razmerje, zdaj ljubi mlajšega
Svet slavnih
Mojca Mavec končala razmerje, zdaj ljubi mlajšega
naslednji članek
Lepotička odločna: Vsega imam dovolj, zapuščam Slovenijo!
Svet slavnih
Lepotička odločna: Vsega imam dovolj, zapuščam Slovenijo!