Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Se bo Bar končal še preden se je začel?

15. 9. 2018; 10.10
Avtor: K.M.
katarina bar

Katarina kot četrta zapušča tekmovanje. foto: Planet TV

Tekmovalci resničnostnega šova so komaj začeli z delom, a sam sistem že razpada.

Kljub temu, da bo v Baru prva izločitvena oddaja šele naslednjo soboto, ekipa tekmovalcev ni več takšna, kakršna je bila na začetku. Ne, v oddajo niso povabili novih tekmovalcev, 4 so Bar več ali manj prostovoljno zapustili. 

Že včeraj smo poročali o tem, da je zaradi namernega neupoštevanja pravil Tamara s strani Emija dobila 3 kazenske kartone in je morala tekmovanje nemudoma zapustiti. Več o dogajanju si lahko preberete TUKAJ. V noči iz petka na soboto je tekmovanje zapustil še priljubljeni in zagnani Grega, ki je med pakiranjem sotekmovalce obtožil, da so ga izdali, Bar pa je zapustil zelo razburjen. "Smradi eni, še razkrinkal sem vam te smrade za vas, namesto, da bi vsak od vas rekel, da naredi temu konec," so bile besede, s katerimi se je poslovil.

V oddaji v živo sta voditelja Jasna Kuljaj in Domen Kumer ponudila še eno priložnost vsem, ki želijo oddajo nemudoma zapustiti. Javila se je Karmen, ki je lahko tekmovanje takoj zapustila. Po oddaji v živo pa je željo po izhodu izrazila še Katarina, ki je v nasprotno ni mogel prepričati niti Emi. "Ne vem, kje je tukaj pet mesecev, Že deseti dan sem taka. Jaz sem mislila, da vem, kako je, ampak nekdo, ki ni bil v šovu, ne more razumeti," je med pakiranjem poudarila Katarina, ki je kot četrta prostovoljno zapustila tekmovanje. 

prejšnji članek
V Baru padali udarci - kdo je koga udaril?
Svet slavnih
V Baru padali udarci - kdo je koga udaril?
naslednji članek
Kdo je postavni Primorec, za katerim vzdihujejo dekleta?
Svet slavnih
Kdo je postavni Primorec, za katerim vzdihujejo dekleta?