mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Zdaj je znano, zakaj Lado nosi kapo!

29. 10. 2018; 07.45
Avtor: V. M.
Lado Bizovičar

Lado Bizovičar foto: Mediaspeed

V zadnjem obdobju se je Lado Bizovičar v javnosti pojavljal s čepico. Je želel popestriti svojo modno podobo? Ne, ne, zdaj je znano, da je novopečeni očka ostal brez las!

Peto oddajo sedme sezone šova Slovenija ima talent niso zaznamovali le odlični nastopajoči in njihove zgodbe, pač pa tudi žiranta, Lado Bizovičar in Branko Čakarmiš, ki se je navihanemu kolegu maščeval za vse hudomušno obarvane potegavščine.

Že res, da je Branko prav vsa presenečenja sprejel z nasmehom, a kot kaže, je v njem vseeno vzklila želja po udarnem maščevanju. Proti koncu pete oddaje je namreč izvedel strašno potegavščino, ob katerem nam je vsem zastal dih.

Lado je doživel šok. Branko mu je zabril lase! foto: POP TV

V njegovih dlaneh je namreč zabrnel strojček za britje las, s katerim je pogumno podrsal po Ladovi glavi. Uuuuh, boleče! Smo sploh prav videli, ima navihani žirant res vse do središča glave nič kaj laskavo progo pobritih las? Ja, tako je in čeprav je potegavščino sprejel precej dostojanstveno, mu divja pričeska nič kaj ne godi, saj se, kot kaže, vse od incidenta na okrog sprehaja s čepico.

Kako pa Lado gleda na dogodek sedaj, ko se je že nekoliko pomiril in privadil na novo podobo? Nekateri spletni komentatorji denimo glasno poudarjajo, da je bil s potegavščino seznanjen v naprej ...

''Res sem Branku dolgo časa sral po glavi in sem vedel, da se mi bo slej ko prej maščeval. Pričakoval sem kak žebljiček na stolu, a izkazal se je za najuglednejšega maščevalca! Milo za žajfo mi je vrnil z eno samo potezo – z brivnikom. Žal mi je, da se tega nisem spomnil sam za koga – no, za Branka je prepozno, mar ne? In ne, nisem vedel, da me zabril. Predvsem sem bil prepričan, da sva si bot, ko sem plačal avtokleparja za popravilo avtostojala za mlaj,'' je za POP TV pojasnil Lado.

Uh, le kaj bo na to porekla draga Anela, so se spraševali gledalci ... foto: POP TV

Branku se ob pogledu na Lada prav sladko smeji ... foto: POP TV

prejšnji članek
Nataša Tič Raljan o delu nekdanjega moža
Svet slavnih
Nataša Tič Raljan o delu nekdanjega moža
naslednji članek
Šok: Konec za 2Cellos?
Svet slavnih
Šok: Konec za 2Cellos?