900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To se Henriku zaradi slave dogaja v javnosti

14. 1. 2019; 07.45
Avtor: V.M.
henrik lutz2

Henrik Lutz foto: Planet TV, osebni arhiv

Biti znan obraz ni vedno prijetno, meni tekmovalec shujševalnega resničnostnega šova Henrik Lutz, ki pravi, da zna biti slava precej nadležna, a mu hkrati služi kot motivacija, da ne zaide iz skrbno začrtane poti …

Pred vrati je nova, tretja sezona priljubljenega shujševalnega šova The Biggest Loser Slovenija. V vrste novih tekmovalcev, ki si bodo pred kamerami skušali spremeniti življenje, vabijo tudi borci prve in druge sezone, pri čemer skušajo potencialne kandidate motivirati z lastnimi dosežki in rezultati trdega dela.

Medtem ko denimo Indira vabi z izklesanim trebuščkom, Henrik publiko nagovarja, naj se prijavijo v šov, če želijo okusiti slavo. Kot pravi, je prepoznavnosti še vedno deležen, saj ga ljudje povsod opazujejo:

"Tisti občutek ... ko že pozabiš, da si slaven ... pa sporadično slišiš: 'Si ti to?; Se poznava, se mi zdi, da vas od nekod poznam? ; Glej! Ta je bil v Biggest Loserserju.' Druga: 'A res?' … in te vrne v stanje, ko se ponovno zaveš, saj res - mene pozna cela Slovenija. Ko pa dalje razmišljam, kako dolgo bo to še trajalo, sem prišel do spoznanja, da verjetno dokler bo The Biggest Loser Slovenija na TV. Tako, da če želite biti slavni, se prijavite v šov. Meni je nadležno, vendar me motivira, saj me neprestano opominja, da me ljudje povsod opazujejo. Pa tudi vsaka nova sezona luzerjev, nas tekmovalce spomni na naše težke trenutke v hiši, kako se moramo boriti naprej."

prejšnji članek
Posebna čast za Niko Zorjan
Svet slavnih
Posebna čast za Niko Zorjan
naslednji članek
Takšna je bila Nina Pušlar pred 13-imi leti!
Svet slavnih
Takšna je bila Nina Pušlar pred 13-imi leti!