meghan markle, kraljica elizabeta II Svet24.si

Elizabeta II. noče slišati o princu Harryju in ...

Rod Stewart Svet24.si

Zvezdnik skrivaj premagal raka

vesolje horoskop Svet24.si

Tedenski horoskop: ne bo šlo ne za kazen ne za ...

predvidevanje, torek 24.9.2019 Svet24.si

Ohladitev blizu, na obzorju pa že nov preobrat

020mv Odkrito.si

Natalija Gorščak: TV SLO je kot tanker, ki se ...

gregor horvat prej potem Njena.si

Loser Gregor na skrivaj izklesal telo!

vatroslav in valentina Njena.si

Vatroslav in Valentina poročena, rodila se jima ...

Tamara in Renato: Na skrivaj sta se poročila
| Vesna M

Tamara in Renato: Na skrivaj sta se poročila

Poroka, Osebni arhiv

Minuli teden se je šepetalo, da se Renato in Tamara pripravljata na poroko. Nihče ni niti pomislil, da se je slednja pod budnim očesom kamere že odvila …

Zvezdi druge sezone šova Ljubezen po domače, Tamara in Renato, sta dahnila usodni da. No, a ne še povsem zares, tista prava poroka se namreč obeta v poletnih mesecih. Parček se je do cvetličnega oltarja sprehodil tekom snemanja promocijskega videospota za prihajajočo tretjo sezono oddaje, ki bo poskušala združiti hrepeneča srca novih kandidatov. Skozi video zgodbo nas bo popeljala ljubezenska pesem Mance Špik in Isaaca Palme, ki bosta uvod v oddajo začinila s tematsko melodijo.

Foto: Osebni arhiv - Skrivnost poročne obleke je razkrita.

In kako sta se ob tem počutila zaljubljenca? "Sodelovati z Manco in Isaacom je super. Oba sta zelo simpatična," pokima Tamara, ki prekipeva od pozitivnih vtisov. "Snemanje videospota je bilo fenomenalno, enkratno. Zelo sem ponosna in vesela, da sem oz. da sva bila lahko del tega. Še posebej je bilo to všeč meni, ker sem si vedno želela nastopati v videospotih. Upam, da bo to kakšna 'vstopnica' za naprej. Še posebej pa sem ponosna prav zaradi tega, ker gre za promocijski spot nove sezone oddaje Ljubezen po domače, ki je zelo velik projekt. Nikoli si ne bi niti upala pomisliti, da bova del tega," je za njena.si pojasnila Tamara in dodala, da se je zlasti razveselila tega, da sta v videospotu sodelovala tudi njena starša , Igor in Silvija. "Ati in mami sta bila povabila zelo vesela."

Tamara in Renato sta tako imela v minulih dneh priložnost okusiti vsaj delček občutkov, ki ju čakajo čez nekaj mesecev. Izkušnja je bila za oba zanimiva, se pa kakopak zavedata, da se prave poroke razlikujejo od snemanja videospota. "Občutki so mešani, vsekakor pa pozitivni. Vse se je dogajalo zelo hitro in malo drugače, tako, da ni kaj veliko podobno tisti ta pravi poroki, vsaj mislim tako," še za konec pojasni lepa temnolaska.