luka doncic anamaria goltes Svet24.si

FOTO: Anamaria objavila fotografijo in Luki ...

hrvaška policija, splošna Svet24.si

Grozljiv umor na Krku: Mož zadavil ženo in ...

Primož Roglič Svet24.si

Roglič v boj za medalje v kronometru: "Bo poseben...

violeta bulc-pl005 Reporter.si

Vrnitev nekdanje evropske komisarke: Violeta Bulc ...

20210603-01063348 Necenzurirano

Pred vrati četrti val, Poklukar pa ne da denarja ...

seks Dobra karma

Preverite - koliko seksa je preveč?!

Josip Tratnjak Njena.si

Ljubezen na vasi: Josipa dekle prevaralo pred ...

Tamara in Renato: Na skrivaj sta se poročila
| Vesna M

Tamara in Renato: Na skrivaj sta se poročila

Poroka, Osebni arhiv

Minuli teden se je šepetalo, da se Renato in Tamara pripravljata na poroko. Nihče ni niti pomislil, da se je slednja pod budnim očesom kamere že odvila …

Zvezdi druge sezone šova Ljubezen po domače, Tamara in Renato, sta dahnila usodni da. No, a ne še povsem zares, tista prava poroka se namreč obeta v poletnih mesecih. Parček se je do cvetličnega oltarja sprehodil tekom snemanja promocijskega videospota za prihajajočo tretjo sezono oddaje, ki bo poskušala združiti hrepeneča srca novih kandidatov. Skozi video zgodbo nas bo popeljala ljubezenska pesem Mance Špik in Isaaca Palme, ki bosta uvod v oddajo začinila s tematsko melodijo.

Foto: Osebni arhiv - Skrivnost poročne obleke je razkrita.

In kako sta se ob tem počutila zaljubljenca? "Sodelovati z Manco in Isaacom je super. Oba sta zelo simpatična," pokima Tamara, ki prekipeva od pozitivnih vtisov. "Snemanje videospota je bilo fenomenalno, enkratno. Zelo sem ponosna in vesela, da sem oz. da sva bila lahko del tega. Še posebej je bilo to všeč meni, ker sem si vedno želela nastopati v videospotih. Upam, da bo to kakšna 'vstopnica' za naprej. Še posebej pa sem ponosna prav zaradi tega, ker gre za promocijski spot nove sezone oddaje Ljubezen po domače, ki je zelo velik projekt. Nikoli si ne bi niti upala pomisliti, da bova del tega," je za njena.si pojasnila Tamara in dodala, da se je zlasti razveselila tega, da sta v videospotu sodelovala tudi njena starša , Igor in Silvija. "Ati in mami sta bila povabila zelo vesela."

Tamara in Renato sta tako imela v minulih dneh priložnost okusiti vsaj delček občutkov, ki ju čakajo čez nekaj mesecev. Izkušnja je bila za oba zanimiva, se pa kakopak zavedata, da se prave poroke razlikujejo od snemanja videospota. "Občutki so mešani, vsekakor pa pozitivni. Vse se je dogajalo zelo hitro in malo drugače, tako, da ni kaj veliko podobno tisti ta pravi poroki, vsaj mislim tako," še za konec pojasni lepa temnolaska.