franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Napovedujeta slovenske medalje

5. 2. 2019; 07.00
Avtor: M. V.
laurencic1

Urban Laurenčič in Tomaž Hudomalj foto: Adrijan Pregelj

Prvi dan se njuna napoved žal še ni uresničila, a verjamemo, da bodo naslednji dnevi po zaslugi Ilke Štuhec za Slovenijo bolj uspešni.

Komentatorja Tomaž Hudomalj in Urban Laurenčič upata na vsaj eno odličje slovenskih smučark in smučarjev na Svetovnem prvenstvu.

V švedskem Åreju bo do 17. februarja potekalo Svetovno prvenstvo v alpskem smučanju. Kaj menita komentatorja Tomaž Hudomalj in Urban Laurenčič, kako uspešni bodo na njem naše smučarke in smučarji? Laurenčič je samozavesten: »Upam napovedati, da bo Ilka Štuhec dobila vsaj eno medaljo. Želel bi dve, po možnosti zlati. Želel bi, da bi vsi naši fantje smučali, kot znajo, potem bi verjetno tudi pri moških dobili kako medaljo. A to je zelo težko, ker je pri moških konkurenca nenormalna in Marcela Hirscherja je res težko premagati.« Hudomalj je bolj previden: »Jaz sem v napovedovanju zelo slab, bi pa rekel, da je Slovenija sposobna prinesti od ene do treh medalj. Upal pa bi si napovedati, da bosta vsaj eno medaljo dobila Hirscher in Mikaela Shiffrin, da bodo Avstrijci blazno uspešni, pa Skandinavci tudi.«

prejšnji članek
Gwyneth Paltrow v novi vlogi
Svet slavnih
Gwyneth Paltrow v novi vlogi
naslednji članek
Andrej Škufca presenetil z mačo videzom!
Svet slavnih
Andrej Škufca presenetil z mačo videzom!