favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Franka dekle prevaralo z njegovim prijateljem

17. 5. 2019; 10.00
Avtor: V.M.
franko bajc

Franko Bajc foto: POP TV

Zadržani Franko je spregovoril o boleči ljubezenski izkušnji, zaradi katere je danes tako zelo nezaupljiv in zadržan do deklet.

"Zadnje čase sem se deklet kar zelo izogibal, ker se dobro poznam in vem, da se močno navežem. Imel sem punco, ki sem jo imel neizmerno rad in bi zanjo naredil vse, samo na koncu me je prevarala in še to z osebo, ki mi je bila blizu in takrat sem izgubil zaupanje v ljubezen in prijateljstvo. Tako da je to pustilo kar en pečat, ki sicer name danes ne vpliva, je pa bil to del mojega življenja, je svojo grenko izkušnjo za POP TV razkril Franko Bajc, ki ga v zadnjih tednih spremljamo v šovu zvezde plešejo.

Priljubljeni mladenič je še dodal, da nekdanjemu dekletu in prijatelju nič ne zameri. »Bolje, da se je to zgodilo prej, kakor pa da bi se kasneje. Sigurno sem se od tega nekaj naučil, sem pa morda zaradi tega postal previden in zadržan. Sicer je bila boleča lekcija, a me vse to ni potolklo, kljub vsemu jaz še vedno verjamem v pravljice, da me nekje čaka oseba, ki ji bom lahko zaupal, se ji predal in jo imel res rad,« je izpoved zaključil Bajc.

Franko Bajc

Franko Bajc foto: Fotomorgana Andraz Muljavec

prejšnji članek
To so še zadnji finalisti Evrovizije
Svet slavnih
To so še zadnji finalisti Evrovizije
naslednji članek
Challe Salle na gala prireditvi s pravo lepotico
Svet slavnih
Challe Salle na gala prireditvi s pravo lepotico