nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jani in Nina Pavec: Dolga pot do druge nosečnosti

13. 7. 2019; 08.00
Avtor: S. J./NOVA
jani pavec 1

Jani in Nina Pavec se skupaj z malo Saro veselita še enega otroka. foto: M24

Konec avgusta bosta režiser in glasbenik, ki je trenutno aktiven tako s skupino Atomik Harmonik kot tudi z zasedbo Ritem planet, Jani Pavec in njegova žena Nina, dobila drugega otroka. Njuna prvorojenka Sara ima že deset let, tako da bo razlika v letih med otrokoma precejšnja. Pa ne zato, ker bi si to želela, ampak sta vmes dvakrat doživela precej hudo tragedijo, saj je Nina že dvakrat bila noseča, a je prišlo do zapletov.

Nina in Jani sta bila vedno pozitivna in nasmejana, zato verjetno ni bilo prav veliko tistih, ki bi vedeli, da sta v resnici v minulih letih doživljala hude travme, čeprav sta se vedno tolažila s tem, da eno hčerko vendarle imata, medtem ko nekateri sploh nimajo otrok. Pa vendar jima ni bilo lahko, ko je imela Nina v drugi nosečnosti spontani splav, nekaj let za tem pa je morala v 20. tednu nosečnosti roditi, saj se plod ni razvijal, kot bi bilo treba. Še dobro, da je njuna Sara prekrasen in ljubek otrok, tako da sta lahko hitreje predelala težke trenutke, ko sta ugotovila, da sta se drugega otroka prehitro veselila.

Nina Pavec foto: Marko Vavpotič/M24

Jani Pavec je poročen z Nino, s katero imata hčerko Saro. foto: Revija Zvezde

Novico o vse večjem trebuščku sta prav zaradi bojazni, da ne bi tudi tretjič šlo kaj narobe, tokrat dolgo zadržala zase. Sicer pa Nina priznava, da zdaj, ko ima 37 let, nosečnost težje prenaša kot prvič, ko je bila mlajša. »Še eno punčko bomo imeli! Sara se je že zelo veseli. Upam, da bo tako tudi, ko se bo rodila, in da nama bo malo pomagala doma,« pravi Nina, ki kljub nosečniškim težavam ne tarna, saj pravi, da ji je pomembno le, da bi bila deklica zdrava. »Jaz sem sicer želela fanta, Jani pa je zadovoljen, da bodo okoli njega sama dekleta,« se smeji Nina, ki je vse Sarine stvari shranila na podstrešje, tako da bo do konca avgusta, ko ima rok, pripravila vse za novorojenčico. Sicer ima zdaj še kar veliko dela, saj se ukvarja z organizacijo porok. »Ne morem po letu dni dogovorov in sestankov zdaj par kar pustiti – poroko pač moram izpeljati do konca,« pravi odgovorna Nina, ki nam je povedala še to, da ime še ni določeno, saj se vsi trije člani družine še niso uskladili.

prejšnji članek
Bo v etru delila izkušnje z materinstvom?
Svet slavnih
Bo v etru delila izkušnje z materinstvom?
naslednji članek
David Urankar je srečen, ker je na poti še en sinek
Svet slavnih
David Urankar je srečen, ker je na poti še en sinek