kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bo v etru delila izkušnje z materinstvom?

13. 7. 2019; 09.00
Avtor: KŠ/NOVA
preview-8400

Jana Morelj se končno vrača! foto: PR

Lani je v eter oddaje Denis Avdić Show na Radiu 1 prišla voditeljica Anja Ramšak, ki je nadomestila takrat bodočo mamico Jano Morelj in se neverjetno hitro ujela z Denisom Avdićem in Miho Deželakom.

Zgovorna Korošica je pokazala, da je iz pravega testa, in v letu dni je zlezla pod kožo številnim poslušalcem, ki so jo vzeli za svojo. Ko se je bližal konec Janine porodniške, pa se je med poslušalci porajalo vprašanje, kakšna bo Anjina usoda. Ugibanj je zdaj konec. Od septembra bodo pred mikrofoni namreč vsi štirje. »Vsi v Denis Avdić showu smo to, kar smo. Ni igranja, smo izraz tega, kar živimo. Glede na to, da je Jana postala mama, bo imela verjetno več zabavnih in zanimivih zgodb o odraščanju naše male Mie, jaz bom imela kakšno prigodo več s potovanj in nočnega življenja,« je dodala vedno nasmejana Anja. 

Simpatična temnolaska je skoraj deset let z Denisom Avdićem in Miho Deželakom nepogrešljiv del ekipe najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji. foto: G.B.

Vrnitve se izjemno veseli tudi Jana, saj je sodelavce že zelo pogrešala. »To so moji sodelavci in hkrati prijatelji, s katerimi preživim največ časa. Včasih še preveč. Smo se pa veliko slišali in videli, tako da mi je bilo lažje,« je zaupala radijka in dodala, da so se s prihodom hčerke njene prioritete spremenile. Materinstvo pa bo zagotovo vpletla tudi v oddajo. »Na prvem mestu je sedaj Mia. Dogajajo se mi nove stvari, vsak dan prinaša nove izzive, o katerih je vredno govoriti, ker v tem nisem sama. Zunaj je ogromno mamic, ki doživljajo isto ali podobno. V oddaji imamo še dva očeta in dekle, ki še bo fantastična mamica. Prepričana sem, da bomo govorili o vsem mogočem, ker takšni pač smo. Med nami in našimi poslušalci ni meja,« je še dodala zgovorna Primorka.

prejšnji članek
Dnevni horoskop: Vsaka zadeva ima več plati in odtenkov
Horoskop
Dnevni horoskop: Vsaka zadeva ima več plati in odtenkov
naslednji članek
Jani in Nina Pavec: Dolga pot do druge nosečnosti
Svet slavnih
Jani in Nina Pavec: Dolga pot do druge nosečnosti