reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Voditeljica šokirana zaradi razjarjeni Roberta Roškarja

6. 8. 2019; 12.00
Avtor: K.M.
roškar-ramšak

foto: Radio 1

Voditeljica Radia 1 Anja Ramšak je pred odhodom na dvotedenski dopust na vrhunski način poskrbela, da bodo sodelavci še kako pogrešali njeno nagajivost in smisel za humor.

Simpatična Korošica trenutno uživa pri naših sosedih, saj se je s sestro Majo odpravila na »road trip« po Italiji. Na socialnih omrežjih pridno deli vtise in prigode iz potovanja, ki se je sodeč po njenih zapiskih začelo precej zanimivo. V dveh tednih si bo tako dodobra napolnila baterije, nato pa se 26. avgusta vsa spočita in sveža vrnila v eter. Pred radijske mikrofone se namreč vrača najbolj poslušani jutranji program v Sloveniji, Denis Avdić Show. Tokrat bodo prvič v etru štirje voditelji, poleg Anje še Jana Morelj, Miha Deželak in seveda Denis Avdić.

Še preden se je odpravila na dopust, pa se je odločila ponagajati voditelju Robertu Roškarju. Z izvijačem se je lotila tipk na njegovi tipkovnici na računalniku in tako zamenjala par črk. Ko je Robert prišel v službo se je veselo usedel za računalnik in začel tipkati. Kmalu je opazil, da je nekaj narobe, ko pa je zagledal, da se mu Anja smeji iz studia nasproti njega, je besno odvihral do nje in »vpadel« v živo oddajo. Kletivic in smeha ni manjkalo, kako je vse to izgledalo pa si poglejte v spodnjem video posnetku.

prejšnji članek
Prepoznajte znake svežih in pokvarjenih rib
Zdravje
Prepoznajte znake svežih in pokvarjenih rib
naslednji članek
Špela Grošelj: Prekrasna, božanska ...
Svet slavnih
Špela Grošelj: Prekrasna, božanska ...
#obraziavenija
obraziavenija