Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Marko na koncu ostal sam!

7. 8. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
ljubezen na vasi marko

Rasema, Marko in Ljubica foto: RTL

Marko je zapustil Rasemo zaradi Ljubove Ljubice, a tudi tukaj ni našel sreče. Ljubica je namreč samska …

Kaj vse se je odvilo od konca snemanja hrvaškega šova Ljubezen na vasi! Saj veste, šov so snemali lansko poletje, na hrvaški televiziji RTL so ga predvajali v začetku leta 2019, v minulem obdobju pa so obrazi priljubljenega šova doživeli še veliko peripetij. Da je Marko zapustil Rasemo takoj po snemanju finalne oddaje, smo že pisali, kot tudi to, da jo je zapustil zaradi Ljubove Ljubice. Sedaj pa naj vam razkrijemo, da se tudi med Markom in Ljubico ni razvila ljubezen. Kot je Ljubica pojasnila za RTL, sta namreč zgolj prijatelja.

»Z Ljubom sva dobra prijatelja. Nisva se sprla, ljubezen se pač ni rodila,« je pojasnila 60-letnica, ki se je po šovu odzvala na Markovo povabilo in ga obiskala na njegovem domu. Pred tem je o svojih namerah obvestila Rasemo, ki ji je zatrdila, da je vse v redu, saj je zgodba med njima tako ali tako zaključena. Ljubica se je nato z Raseminim blagoslovom odpravila k Marku, kjer pa, kot kaže, ni našla moškega, s katerim bi si želela nadaljevati skupno življenjsko pot.

Marko je tako ostal sam, Ljubica pa se je pričela spogledovati z mislijo, da bi se prijavila v novo sezono šova Ljubezen na vasi. »Morda pa bi naslednjič le našla ljubezen ...«

prejšnji članek
Metko Albreht sin vsak dan postavlja na preizkušnjo
Svet slavnih
Metko Albreht sin vsak dan postavlja na preizkušnjo
naslednji članek
Dnevni horoskop: Dinamični in pogumni boste
Horoskop
Dnevni horoskop: Dinamični in pogumni boste