Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezda Balkana s svojim obiskom počastila Ljubljano

23. 8. 2019; 06.00
Avtor: K.M.
Senidah

Senidah foto: M24

Slovenska pevka Senidah z velikimi koraki zavzema balkansko glasbeno sceno. Vseeno pa se je odzvala vabilu trgovine, ki se je v četrtek odprla v središču Ljubljane.

Ljubljana je uradno postala prestolnica ljubiteljev superg! Trgovina Tike je namreč v četrtek, 22. avgusta slavnostno odprla svoja vrata na Mestnem trgu. Številne povabljence in znane obraze slovenske estrade ter vse poznavalce, ki prisegajo na urbano sneaker kulturo, so na otvoritveni zabavi presenetili Senidah & Atlas Erotika s koncertom kar v novi trgovini.

Kaja Vidmar foto: M24

Obisk Tike pa bo vsakič, ne le tokrat, nepozabna izkušnja. Unikatna prodajalna ekskluzivnih superg je brez dvoma pomemben prostor sneaker kulture v mestu. Pa ne le zaradi bogate ponudbe najnovejših trendov in omejenih serij blagovnih znamk kot so Nike, Jordan, Adidas, New Balance, Converse, Asics, Saucony. Meščanski prodajni prostor namreč združuje estetiko, arhitekturo in zgodovinsko zgodbo Ljubljane. Navdih so oblikovalci našli v Plečnikovih detajlih Ljubljane, slavnem ljubljanskem zmaju in v samem utripu mesta. Na pomoč pri izbiri bodo vedno z veseljem priskočili prodajalci, ki so pravi sneaker guruji in obvladajo zgodovino posameznih modelov. Posebna novost v Ljubljani pa je tudi ekskluzivna nakupovalna izkušnja. Medtem ko boste izbirali med najnovejšimi modeli superg, vam bodo namreč postregli odličen espresso ali hladno pijačo, da boste lažje izbrali svoj najljubši par. 

prejšnji članek
Kate in William z nizkocenovnim letalom na Škotsko
Svet slavnih
Kate in William z nizkocenovnim letalom na Škotsko
naslednji članek
Slovenska voditeljica ne želi, da ostanejo prezrte
Svet slavnih
Slovenska voditeljica ne želi, da ostanejo prezrte